BÖLGENİN GELİŞİMİ İÇİN ORTAK HAREKET

410

Kütahya il ve ilçe oda, borsa başkanları bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajı verdi. Görüşmede bölgenin geliştirilmesine yönelik ortak yürütülebilecek çalışmalar ile ilgili görüş alış verişinde bulunuldu.

BAŞKANLAR BİR ARAYA GELDİ

Kütahya il ve ilçe oda, borsa başkanları, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat ev sahipliğinde bir araya geldi.

Toplantıya, Kütahya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin, Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Öztürk, Simav Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Kazcıoğlu, Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Davut Efe katıldı.

Gerçekleştirilen ilk toplantıda yapılan tanışmanın ardından, yeni dönemde yapılabilecek proje konuları, bölgemizin geliştirilmesine yönelik ortak yürütülebilecek çalışmalar ile ilgili görüş alış verişinde bulunuldu.

EKONOMİK KALKINMAYA YARAR SAĞLANMALI

Birlik ve beraberliğe vurgu yapılan görüşmede, müşterek çalışmalar ile şehrin, bölgenin ve ülkenin ekonomik kalkınmasına yarar sağlanmasının hedeflendiği, katma değeri yüksek üretimlerin, nitelikli insan kaynağı istihdamının, ihracatın desteklenmesi yönünde girişimlerin, verimli sonuçlara ulaştıracak şekilde yürütülmesine önem verildiği belirtildi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *