VURDUĞUN GOL OLSUN

494

Belediye Kütahyaspor, 3. Lig 1. Grupta bugün Hacettepe ile karşı karlıya gelecek. Ligin zirvesini yakından ilgilendiren maçtan Belediye Kütahyaspor 3 puanla dönüp takibini sürdürmek istiyor

Belediye Kütahyaspor, bugün Ankara deplasmanına çıkacak. Hacettepe ile karşı karşıya gelecek olan Belediye Kütahyaspor maçı kazanarak yoluna kayıpsız devam etmeyi amaçlıyor. Galibiyet Hasretine geçtiğimiz hafta Şile maçıyla son veren Belediye Kütahyaspor, bu maçı da alarak galibiyet serisini 3 maça çıkarmayı amaçlıyor.

MAÇI YILMAZ YÖNETECEK

Belediye Kütahyaspor’un deplasmanda oynayacağı karşılaşmayı Ardahan Bölgesi hakemlerinden Doğu Yılmaz yönetecek. Yardımcılıklarını ise Mustafa Zıvalı, Halil Altun ve dördüncü hakem olarak Teksen Eker yapacak. Karşılaşma Osmanlı stadında saat 14.00’da başlayacak.

SADECE 1 PUAN VAR

Bugün oynanacak olan karşılaşma öncesinde iki takım arasında sadece bir puanlık fark bulunuyor. Belediye Kütahyaspor’un kazanması halinde fark 4’e çıkacak ve aynı zamanda ligin zirvesinden kopmamız olacak. Belediye Kütahyaspor’un kaybetmesi durumunda ise ligin zirvesi ile olan farkta iyice açılacak. Bu nedenle Belediye Kütahyaspor mutlak galibiyet hedefiyle sahaya çıkacak.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *