UNUTULMAMASI GEREKEN GERÇEK KENDİNİ HATIRLATTI

451

Düzce’nin Gölyaka meydana gelen deprem Kütahya’da da hissedildi. Düzce’de meydana depremden etkilenen bütün vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi ileten Vali Ali Çelik, “Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.Rabbim ülkemizi ve milletimizi her türlü afetten muhafaza eylesin” dedi

Düzce’nin Gölyaka ilçesinde dün saat 04.08’de meydana gelen deprem Kütahya’da da hissedildi. Bölge 130’un üzerinde artçı depremle sallandı. Afet ve Acil Durum Yönetim Bakşanlığı (AFAD), depremin büyüklüğünü 5.9 derinliğini 6,81 kilometre olarak belirledi. Deprem, İstanbul, Bolu, Ankara, Eskişehir, Kütahya, Bursa, Kocaeli, Edirne, Çankırı, Zonguldak, Sakarya illeri ve ilçelerinde hissedildi.

AFAD deprem sonucu en az 80 kişinin yaralandığını açıklarken Düzce, Sakarya, Bolu ve Zonguldak’ta Eğitim-öğretime bir gün süreyle ara verildi.

Depremin ardından Vali Ali Çelik, Düzce’de meydana gelen ve ilimizde de hissedilen depremden etkilenen bütün vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.Rabbim ülkemizi ve milletimizi her türlü afetten muhafaza eylesin.” Dedi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *