‘ÖĞRETMENLERİMİZ, OLMAZSA OLMAZIMIZ’

519

Bireyin yetişmesinde ve gelişmesinde payı olan, özveriyle çalışan, emek veren tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlayan Başkan Işık, “Bu mesleği layığıyla yerine getirebilen değerli öğretmenlerimiz, olmazsa olmazlarımızdandır.” dedi

Dünyanın en kutsal sayılabilecek mesleklerinin başında gelen öğretmenliğin; çağdaş ve gelişmiş bir toplumun oluşmasında büyük önem arz ettiğini belirten Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık,  ‘İnsan yetiştirme sanatı’ olarak da adlandırabileceğimiz bu mesleği layığıyla yerine getirebilen değerli öğretmenlerimiz, olmazsa olmazlarımızdandır. Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün “Muallimler, yeni nesil sizlerin eseri olacaktır” sözüne inanarak tüm öğretmenlerimizi önemsiyor, bir akademisyen olarak da bu öğüdünü özümsüyorum.” İfadelerini kullandı.

Başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, milli değerlere sahip çıkan, bireyin yetişmesinde ve gelişmesinde payı olan, özveriyle çalışan, emek veren tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlayan Işık, bu uğurda şehit düşüp ebediyete intikal eden bütün öğretmenleri rahmet ve minnetle andı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *