ŞİMŞEK GİBİ GALİBİYET

463

Belediye Kütahyaspor, deplasmanda Hacettepespor’u 1-0 mağlup ederken, birçok pozisyondan da yararlanamadı. İyi bir performans gösteren Belediye Kütahyaspor oynadığı oyunla alkış aldı 

Belediye Kütahyaspor üstündeki kara bulutları bir bir dağıtmaya devam ediyor. 3 hafta üst üste yapılan puan kayıplarının ardından Şile Yıldızspor galibiyeti ile kendine gelen Belediye Kütahyaspor, deplasmanda Hacettepe’yi de mağlup ederek yoluna devam etti. Önemli bir galibiyet elde eden Belediye Kütahyaspor’un bu başarısını sürdürmesi bekleniyor. Üst üste alınan galibiyetler takımın üstündeki kara bulutları da dağıtmaya başladı. Oynanan kötü futbol Hacettepe maçında görülmezken, takım istek ve arzusu alkış aldı. Taraftarlar takımın bu performansının sürmesini istediklerini ifade ettiler.

YİNE ZORLU BİR MAÇ BEKLİYOR

Belediye Kütahyaspor üst üste aldığı iki galibiyetin ardından 6 puanı hanesine yazdırırken, hafta sonu önemli bir maça daha çıkacak. Dumlupınar stadında Karbel Karaköprü Belediyespor’u ağırlayacak olan Belediye Kütahyaspor bu maçı da kazanarak yükselişini sürdürmeyi amaçlıyor. Puan sıralamasında 4’üncü sırada bulunan Karbel Karaköprü Belediyespor ile mücadele aynı zamanda lig sıralaması açısından da önem taşıyor.  Karbel Karaköprü Belediyespor hafta içi mücadelesinde lider Mersin İdman Yurdu’nu 2-1 mağlup etmiş ve önemli bir galibiyete imza atmıştı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *