İYİ PARTİ’DE MERKEZ İLÇE BAŞKANLIĞINA RIFAT KINCI ADAY

489

4 Aralık’ta yapılacak Merkez İlçe Kongresi’nde İYİ Parti Merkez İlçe Başkanlığına aday olduğunu açıklayan Rıfat Kıncı “Kaybedenin olmadığı kazananın ise İYİ Parti ailesi olduğu bir kongre yaşanacak.” Dedi.

İYİ Parti’nin kuruluşundan bugüne kimi zaman fetocü, kimi zaman pkklı, kimi zaman illet kimi zamanda zillet olduklarını ifade eden Rıfat Kıncı, “Ne mutlu ki sayın cumhurbaşkanı bu hafta ikinci bir defa yerli ve milli olduğumuzu ifade ederek, bizi kendileriyle birlikte hareket etmeye davet etti, bu sayede bizde bize attıkları tüm bu iftiralardan aklanmış olduk.” Şeklinde konuştu.

ÜLKE KAZANIMLARI PEŞKEŞ ÇEKİLDİ

Ülkenin iyi yönetilmediğini özelleştirme adı altında ülke kazanımlarının peşkeş çekildiğini Kütahyalı olarak yaşayarak gördüklerini ifade eden Kıncı, “Kütahyamız özelleştirmelerden dolayı tamamen asgari ücrete mahkum edilen bir il konumuna düşmüştür, bugüne kadar her seçim döneminde kütahyamıza hızlı tren, stadyum, bor karbür fabrikası, polis okulu şehir hastanesi gibi vaatlerle yalan söyleyen bizleri kandıran siyasi iktidara karşı, gerçek yüzlerini ortaya koymak, ihmal edilen geri kalmış Kütahyamızın önünü açmak, Kütahya’nın hakkını savunmak için aday oluyorum.” Dedi.

‘BELEDİYENİN BURÇLARINA

İYİ PARTİ BAYRAĞINI DİKECEĞİZ’

Ne bürokrat olmak ne de ticaret için yola çıkmadıklarını ifade eden Kıncı, “İYİ Parti’yi Kütahya’da 1. parti, genel başkanımızı başbakan yapmak için yola çıktık. Bu kongrenin önemini elbette diğer aday arkadaşlarımız gibi bizlerde biliyoruz, önümüzde var ya da yok olmak arasında bir genel seçim ve hemen akabinde yerel seçim var. Bizler genel seçimde gece gündüz çalışıp, şehrimizde partimizi birinci parti yaptıktan sonra yerel seçimlerde ise belediyenin burçlarına İYİ Parti bayrağını dikeceğiz.” İfadelerini kullandı. Kıncı, 4 Aralık Pazar günü Bengisu Sosyal Tesisleri’nde kaybedenin olmadığı kazananın ise İyi Parti ailesi olduğu bir kongre yaşayacaklarını vurguladı.

BÜNYAMİN ÇAPGULAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *