KARAKÖPRÜ GEÇİT VERMEDİ: 0-1

485

Dumlupınar stadında Karaköprü Belediyespor’u ağırlayan Belediye Kütahyaspor, sahadan 1-0 mağlubiyetle ayrıldı. Maçın son bölümlerinde tribünlerden istifa sesleri yükselirken, binlerce taraftar yine hayal kırıklığı ile ayrıldı

Belediye Kütahyaspor ligde en zorlu maçlarından birine çıktı. Dumlupınar stadında zirve hesapları yapan rakibi Karbel Karaköprü Belediyespor’u ağırlayan Belediye Kütahyaspor, sahaya kalede Haan Sürmeli, defansta İsmail Karakaş, Erdinç Çepoğlu, Önder Akdağ, Eyüp Poyraz, orta sahada Bilal Şeflek, Emrah Dağ, Talha Mayhoş, kanatlarda M. Enes Gök ve Ali Kemal Özkan ileri uçta ise Yusuf Atasoy görev yaptı. Belediye Kütahyaspor’da Niyazi Çolak ve Yasin Reis yine kadroda yer almadı.

GOLÜ ATTI, KEYFİNE BAKTI

Belediye Kütahyaspor maça durgun başlarken bunun faturasınıda ağır ödedi. 5’inci dakikada gelişen Karbel Karaköprü atağında Emirhan çok sert vurdu ve konuk ekip Karaköprü 1-0 öne geçti. Belediye Kütahayspor golden sonra da bir türlü istediği oyunu ortaya koyamadı. Orta sahada sürekli pas hataları yapan, kanatlara indirdikten sonra hiçbir ortayı değerlendiremeyen Belediye Kütahyaspor, kalesinde de önemli pozisyonlar vermeye devam etti. Dakikalar 40’ı gösterdiğinde Belediye Kütahyaspor gole çok yaklaştı. Ali Kemal Özkan’ın sert şutu direkte patlarken pozisyonun devamından da sonuç çıkmadı. Karbel Karaköprü Belediye  son bölümde yine gole çok yaklaşırken herkes derin bir nefes aldı ve ilk yarı 1-0 sona erdi.

ŞİMŞEK ÇOK İSTEDİ AMA OLMADI

Belediye Kütahyaspor maçın ikinci yarısında ise maçı kazanmak için büyük bir mücadele verdi. Teknik direktör İsmail Güldüren, Bilal Şeflek’i kenara alırken, Özgür Kazan’ı oyuna dahil etti. Oyunu rakip sahaya yıkarak gol bulmak isteyen Belediye Kütahyaspor bir türlü istediğini alamadı. 65’inci dakikada gole çok yaklaşan Belediye Kütahyaspor Eyüp Poyraz ile sonuç alamazken, 72’inci dakikada gol çizgiden çıktı. Kalecinin uzaklaştırmaya çalıştığı topu Emrah kafayla kaleye gönderirken defans çizgiden çıkartarak eşitlik golüne engel olmuş oldu. 75’inci dakikada Ali Kemal yine net fırsata topu kaleciye teslim ederken, 81’inci dakikada Karbel Karaköprüspor direğe takıldı. 88’inci dakikada da net pozisyon bulan Karaköprü uzatma anlarında da skoru korumayı başardı ve Belediye Kütahayspor sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.

GÜLDÜREN İÇİN İSTİFA SESLERİ

Belediye Kütahyaspor teknik direktörü İsmail Güldüren ile bu sezon adeta kayıpları oynayan Belediye Kütahyaspor ligde önemli bir maçı daha kaybetti. Zirve yolunda ki rakibini saha ve seyirci avantajına rağmen mağlup edemeyen Belediye Kütahyaspor, sahadan eli boş çıktı. Bu durum taraftarlarında sesini yükseltmesine neden oldu. Tribünler toplu halde İsmail Güldüren’i istifaya davet ederken, Güldüren’in ve yönetimin nasıl bir karar vereceği merak konusu oldu.

HAFTAYI 6’INCI SIRADA KAPATTI

Belediye Kütahyaspor 14’üncü hafta sonu itibariyle ligde 6’ıncı sıraya geriledi. Lider Mersin sahasında Eskişehirspor’u mağlup ederken, Ordu Karşıyaka maçının kazananı ise Ordu ekibi oldu. Alınan sonuçlar sonrasında lider Mersin ile puan farkı 11’e yükseldi. İkinci sırada yer alan Ordu ile olan puan farkı ise 6’ya yükseldi. Rakipler kazanırken Belediye Kütahyaspor’un kayıpları takımın daha da geriye düşmesine neden olurken, durumun hiçte iç açıcı olmadığı vurgulandı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *