GİRİŞİMCİ KADINLAR ÖDÜLLERİNİ ALDI

486

Türkiye’nin Girişimci Kadın Gücü Ödül Törenine Kütahya Ticaret Borsası adına KÜTBO İlk Kadın Meclis Üyesi seçilen Nüfide Erdurgut katıldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, (TOBB) TOBB Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) ve Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) iş birliğinde gerçekleştirilen Türkiye’nin Girişimci Kadın Gücü Yarışması Ödülleri 19 Kasımda TOBB Genel merkezinde sahiplerini buldu.

KÜTBO İlk Kadın Meclis Üyesi seçilen Nüfide Erdurgut, TOBB’da gerçekleştirilen ödül törenine Kütahya Ticaret Borsası adına katılım sağladı.

‘LAFA ‘ELİNİN HAMURUYLA’ DİYE BAŞLAYANLARA

 İTİRAZ ETTİNİZ’

“Kadın İstihdamını En Çok Artıran Şirket” ve “Girişimci Kadın Gücü” olmak üzere iki ana kategoride ödüllerin verildiği törende TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu “2019-2021 döneminde ihracat yapan şirketlerimizin yüzde 74’ünün, en az 3 ülkeye ihracatları bulunuyor. Sizler, ‘yapamazsınız’ diyeni dinlemediğiniz, lafa ‘elinin hamuruyla’ diye başlayanlara itiraz ettiğiniz, azimle ve kararlılıkla yolunuza devam ettiğiniz için başarılısınız. İşte herkes görsün ki fırsat verilirse, önlerine engel çıkarılmazsa kadınların yapamayacağı hiçbir şey yok.” ifadelerini kullandı. Yarışma sonucunda ödüllerin sahiplerine takdim edilmesinin ardından tören sona erdi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *