‘SORUN VE TALEPLERİNİZİ BANA İLETİN’

428

Başta Vali Ali Çelik olmak üzere, Belediye Başkanlarına, İl ve ilçelerdeki Esnaf ve Ticaret Odası Başkanlarına, STK temsilcilerine ve basın mensuplarına mektup yazarak sorun ve taleplerini bildirmelerini isteyen MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, “Bu konuları TBMM Bütçe görüşmelerinde gündeme getireceğim.” dedi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, 2023 yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanununun Plan Bütçe komisyonunun görüşmeleri öncesi, başta Kütahya Valisi Ali Çelik olmak üzere, Belediye Başkanlarına, İl ve ilçelerdeki Esnaf ve Ticaret Odası Başkanlarına, STK temsilcilerine ve basın mensuplarına bir mektup yazarak Kütahya’nın sorun ve taleplerini kendisine bildirmelerini istedi.

KÜTAHYA’YA ÇOK CİDDİ KATKI SAĞLAYACAK

MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, kendisine iletilecek olan talepleri, bütçe görüşmelerinde gündeme getirerek takipçisi olacağını ifade ederek, uyum içinde yapılacak tüm çalışmaların Kütahya’ya çok ciddi katkılar sağlayacağını söyledi.

Kütahya’nın sorun ve taleplerini en iyi şekilde çıkartmak adına destek isteyen MHP Milletvekili Ahmet Erbaş, başta Kütahya Valisi Ali Çelik olmak üzere, Belediye Başkanlarına, İl ve ilçelerdeki Esnaf ve Ticaret Odası Başkanlarına, STK temsilcilerine ve basın mensuplarına göndermiş olduğu mektupta şu ifadelere yer verdi;

“2023 Yılı Merkezi Yönetim Bütçesi Kanunu Teklifi, 5 Aralık 2022 tarihinde TBMM’de görüşülmeye başlayacaktır. Kütahya’mıza ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.

‘BÜTÇE GÖRÜŞMELERİNDE GÜNDEME GETİRECEĞİM’

Kütahya’mız da hayata geçirilmesini istediğiniz projeleri, ilimizde çözüm bekleyen hususları ve beklentilerinizi şahsıma iletmeniz halinde bu konuları TBMM Bütçe görüşmelerinde gündeme getirerek takipçisi olacağım. Bu vesile ile en içten selamlarımı sunarım.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *