SORUNLAR TEK TEK RAPOR EDİLİYOR

446

AK Parti Kütahya İl teşkilatları tarafından başlatılan 43 günde Kütahya çalışmaları aralıksız devam ediyor. Ziyaretlerde küçük büyük demeden herkesi dinleyen teşkilatlar sorun ve talepleri tek tek rapor ediyor 

AK Parti Kütahya İl başkanlığı tarafından başlatılan ve tüm teşkilatların gece gündüz demeden çalışmalarına devam ettiği  ‘43 günde Kütahya’ projesi kapsamında Cemalettin mahallesi ziyaret edildi. AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay, Yönetim kurulu üyesi Murat Çil, ilçe, kadın kolları ve gençlik kolları üyelerinin de yer aldığı ziyaretlerde vatandaşların sorunları ve talepleri dinlenildi.

GÖNÜLLERE GİRMEYE

DEVAM EDECEĞİZ

AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, ziyaretlerle ilgili olarak bir açıklama yaparak çalışmalarının hızla devam ettiğini söyledi. Yapılan ziyaretlerin önemine değinen Önsay “Bizler vatandaşlarımızı dinleyerek hem taleplerini alıyoruz hem de sorunları tespit ediyoruz. Bizim amacımız vatandaşımıza hizmet etmek. Bunun içinde kapı kapı dolaşarak hanelere misafir oluyoruz. Cemalettin mahallemizde de vatandaşlarımıza ziyaretlerde bulunduk, dertleri ile dertlendik. Mahalle Bizim, Kütahya Bizim sloganımızla tüm teşkilatlarımız ile, Gönüllere girmeye devam edeceğiz” dedi. Sahada vatandaşlarla yapılan görüşmeler sonrasında tüm talep ve sorunlar rapor olarak hazırlandığını da vurgulayan Önsay, her talep ve sorunun çözümü noktasında çalışıldığını ifade etti.

DOĞU ZİYARETİ YAPILDI

Cemalettin Mahallesinde yeni doğan İmran Nisa bebeğe doğu ziyareti gerçekleştiren AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay, Yönetim kurulu üyesi Murat Çil, ve teşkilat üyeleri “İmran Nisa kızımıza sağlıklı, mutlu, hayırlı ömürler diliyoruz. Ailesi Ali Daş ve Cansu Daş kardeşlerimize de hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz. Bizim için her birey önemli” şeklinde konuştular.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *