İL ÖZEL İDARE’YE 15 YENİ ARAÇ

408

İl Özel İdare için araç ve makine parkının önemine vurgu yapan İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, Geçen yılsonunda aldıkları 10 tane iş makinesi ve araca 15 tane de bu sene ilave ettiklerini açıkladı.

İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz bir basın açıklamasında bulunarak İl Özel İdare Makine ve İş Aracı Parkı’ndaki son veriler hakkında bilgi verdi.

ARAÇ VE MAKİNE PARKI ÇOK ÖNEMLİ

Makine ve İş Aracı Parkı’nı güçlendirdiklerini belirten Musa Yılmaz, “546 köyümüz ve 100 bağlısına altyapı üst Yapı hizmeti götüren, ayrıca ihtiyaç halinde tüm kamu kurumlarına ve protokol dahilinde tüm belediyelerimize hizmet etmeye çalışan özel idaremiz için araç ve makine parkı çok çok önemli.” Dedi.

Yılmaz, geçmiş yıllarda büyük çapta yenileyip güçlendirdikleri filolarına her yıl yeni araç ve iş makineleri ilave ederek güç ve sürdürülebilirlik sağladıklarını ifade etti.  Geçen yıl sonunda aldıkları 10 tane iş makinesi ve araca 15 tane de bu sene ilave ettiklerini belirten Yılmaz, “Yaklaşık 44 milyon lira değerindeki iş makinesi ve araç bağlantılarımızı yapmış durumdayız. inşallah en kısa sürede ilimize gelerek hizmetlerimizin daha hızlı ve yüksek standartta yapılmasına katkı sağlayacaktır.” Dedi. Yılmaz emeği geçen tüm çalışma arkadaşları ve yöneticilere teşekkür etti.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *