ŞİMŞEK KENDİ EVİNDE GALİBİYET PEŞİNDE

552

Eskişehirspor maçında alınan 3 puan ile moral toplayan Belediye Kütahyaspor kendi sahasında Karşıyaka’yı ağırlayacak. Ligin üst sıralarını yakından ilgilendiren maçta Belediye Kütahyaspor güçlü rakibi karşısında 3 puana kilitlendi.

Belediye Kütahyaspor 3 Ligin 16. Haftasında Karşıyaka ile mücadele edece. Yarın saat 14’de Dumlupınar Stadı’nda oynanacak maçta Taner Tuncer düdük çalacak. Tuncer’in yardımcılıklarını ise Ali Etlikci ve Suha Adıyaman yapacak.

Topladığı 26 puan ile ligde 5. Sırada bulunan Belediye Kütahyaspor’da hedef kendi sahamızda alınan 3 puan ile zirveye daha da yaklaşmak.

RAKİP ZORLU

Eskişehirspor maçında alınan 3 puan ve yeni hocası Bekir Ozan Has ile moralini toplayan Belediye Kütahyaspor, 3 puanın peşinde. Ligde Kütahyaspor’un üstünde 4. Sırada bulunan Rakip Karşıyaka ise geçtiğimiz hafta oynanan maçte ligin zirvesinde Yeni Mersin İdmanyurdu Futbol A.Ş ile 0-0 berabere kalarak 1 puanı güçlü rakibinden koparmayı bilmişti.

İŞTE GRUPTAKİ DİĞER MAÇLAR

Gruptaki diğer maçlar ise bugün ve yarın oynanacak. Bugün saat 14’de 52 Orduspor FK-Yomra Spor, Çatalcaspor-Amasyaspor Futbol Kulübü, yarın saat 14’de ise Belediye Derince Spor-Hacettepe 1945 Spor Kulübü, Nevşehir Belediye Spor-Karbel Karaköprü Belediye Spor, Edirnespor-BC Group Ağrı 1970 Spor, Entegre Solar Elazığspor-Eskişehirspor, Yeni Mersin İdmanyurdu Futbol A.Ş.-1954 Kelkit Belediyespor, 1922 Konyaspor-Gema Polimer Şile Yıldız Spor.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *