DOQU HOME’A GÖRKEMLİ AÇILIŞ

745

Osmanlı Caddesi No:5 Adresinde Kütahyalılara hizmet etmeye başlayan Doqu Home’un açılışında konuşan Doqu Home Kütahya Bayisi Cevdet Korkmaz, “Kütahya’ya, ülkemize “bir tuğla da biz koyalım felsefesi” ile yola çıktıklarını belirtti. 

Doqu Home Balıklı Mahallesi, Osmanlı Caddesi No:5 Adresinde Kütahyalılara hizmet etmeye başladı. Açılış törenine; Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, 24 ve 25. Dönem Kütahya Milletvekili Şükrü Nazlı, Kütahya SGK İl Müdürü İsmail Sayar, Kütahya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Kamil Uçan, Doqu Home Kütahya Bayisi Cevdet Korkmaz, siyasi parti il temsilcileri STK temsilcileri, muhtarlar, Korkmaz ailesi ve çok sayıda Kütahyalı vatandaş katıldı.

‘BİR TUĞLA DA BİZ KOYALIM’

Uzak yakın demeden açılışa gelen gönül dostlarına teşekkür eden Doqu Home Kütahya Bayisi Cevdet Korkmaz, anlayış olarak “Kütahya’ya, ülkemize “bir tuğla da biz koyalım felsefesi” ile yola çıktıklarını Doqu Home ile bunu başlattıklarını belirtti. 

Bu güzel mağazayı hayata geçiren yatırımcıları Cevdet Korkmaz Bey’e Kütahya’ya böyle güzel bir mağaza kazandırdıkları için şükranlarını sunan Doqu Home Pazarlama Müdürü Mustafa Özmert, hayırlı, bol, bereketli kazançlar temenni etti. Özmert, “Kütahya’ya yakışan bir mağazayı hayata geçirmiş olduk kendileri ile birlikte.” Dedi.

2019 yılında faaliyetine başladı Doqu Home hakkında da bilgi veren Özmert şu ifadeleri kullandı: “Kayseri’de Erciyes Anadolu Holding bünyesinde kurulmuş Doqu Home yaklaşık 4 yıllık serüvene sahip olmasına rağmen grubun içerisinde Türkiye’nin lider markaları olması sebebiyle de herkesin yakından tanıdığı marka olma yoluna emin adımlarla devam ediyor. İhracatımızı da artırarak Türkiye’ye ekonomisine Katkı sunmaya devam ediyor.” ifadelerini kullandı.

‘HER YENİ İŞ YERİ KALİTEYİ ARTIRIYOR’

Her yeni açılan iş yeri ile Kütahya’daki hizmet kalitesinin yukarılara taşındığını vurgulayan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Doqu Home gibi bir markayı Kütahya’ya getiren Cevdet Bey ve ailesini başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ve tebrik etti. Cevdet Korkmaz’ın da Kütahya’nın markalarından birisi olduğunu vurgulayan Işık, “İki marka bir araya geldiğinde daha da güzel işleri inşallah birlikte yaparsınız. Bulunduğunuz mevkii Kütahya’nın en gözde mevkilerinden biri.” Dedi.

Konuşmaların ardından Müftü Yardımcısı Tahsin Ekim’in duası le kurdele kesildi ve Doqu Home hizmete başladı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *