BEKİR OZAN HAS BİR ŞEYLER DENİYOR

939

Belediye Kütahyaspor’da Teknik direktör İsmail Güldüren ile yolların ayrılmasının ardından teknik patronluğa getirilen Bekir Ozan Has, Karşıyaka karşısında ki tercihleri ve oyun anlayışı ile herkesi şaşırttı

3. lig 1. Grupta şampiyonluk hedefiyle yola çıkan ancak aldığı sonuçlarla herkesi hayal kırıklığına uğratan Belediye Kütahyaspor’da teknik direktör İsmail Güldüren ile yollar ayrıldı. Herkes yeni bir isimle anlaşılmasını beklerken, Belediye Kütahyaspor yönetimi Güldüren’in yardımcısı Bekir Ozan Has ile anlaşma sağladı.  İlk maçına Eskişehirspor ile çıkan Bekir Ozan Has, kadroda değişikliğe gitmezken önceki haftalarda ki ilk 11 ile sahaya çıktı. Oynanan karşılaşmayı Belediye Kütahyaspor 4-3 kazanırken, yenilen 3 gol eleştiri konusu oldu.

KARŞIYAKA MAÇINDA

FARKLI BİR ANLAYIŞ

Teknik patron Bekir Ozan Has, Belediye Kütahyaspor’un başında ki ikinci karşılaşmasında ise Karşıyaka ile mücadele etti. Dumlupınar stadında oynanan karşılaşmada Belediye Kütahyaspor’un ilk 11’inde değişikliğe gidildi. Kaleci Alper Kaan Çakır lig maçında ilk kez ilk 11’de sahaya çıkarken, geldiği günden buyana takımın birinci kalecisi olan Hasan Sürmeli yedek kulübesinde yer aldı. Güldüren döneminde son haftalarda kadroya giremeyen Niyazi Çolak ilk 11’e geri dönerken, ileri uçta Ali Kemal Özkan görev aldı. Futbolseverlerin bugüne kadar kanatlarda görmeye alışık olduğu Ali Kemal Özkan’ın ileri uçta yer alması şaşırtırken, Ali Kemal top saklaması, pres yapması ve adam eksiltmesi ile başarılı bir görüntü çizdi. Attığı golle de bu oyununu süsleyen Ali Kemal Özkan taraftarlardan da alkış aldı. Yusuf Atasoy kanatta görev alırken etkisiz bir görüntü çizdi.

HAMLELER ETKİSİNİ GÖSTERDİ

Bekir Ozan Has maçın ikinci yarısında yaptığı doğru tercihlerle de maça etkisini gösterdi. Kötü bir performans gösteren Yusuf Atasoy’u, pas hatalarıyla dikkat çeken Bilal Şeflek’i oyundan alan Bekir Ozan Has, baskılı oyununu artırmasına rağmen golü bulmayınca risk alarak orta sahadan Emrah Dağ’ı oyundan alıp golcü oyuncu Ertuğrul Tekşen’i alarak ileri uçta daha fazla isimle gol aradı. İkinci yarıda oynanan tek kale oyunla galibiyeti hak eden Belediye Kütahyaspor sahadan beraberlikle ayrılsa da taraftarlardan alkış aldı. Takımın bu istek ve arzusunun devam etmesi ve her maç bu şekilde oynaması bekleniyor.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *