LİNYİT ZİRVEDE AĞIR YARALI

771

Sezon şampiyonluk hedefiyle başlayan Tavşanlı Linyitspor, son iki haftada kaybettiği 5 puanla zirvenin 8 puan gerisine düştü. 3’üncü sırada yer alan Linyitspor, ilk yarının son iki haftasını galibiyetle kapatarak devre arasında takviyelerle yeniden zirveye yaklaşmak istiyor

Bölgesel Amatör Lig 12. Grupta mücadele veren Kütahya takımları haftayı beraberlikle kapattılar. Sezona şampiyonluk umutlarıyla başlayan Tavşanlı Linyitspor, 10’uncu haftada lider Sultanbeyli Belediyespor’a kaybetmiş ve ağır bir yara almıştı. Geçtiğimiz hafta sonu ise Gönen Belediyespor’a konuk olan Tavşanlı Linyitspor, sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldı. Maçın ikinci yarısında öne geçen Tavşanlı Linyitspor, 74’üncü dakikada 10 kişi kaldı. 75’te kalesinde golü gören Kütahya temsilcisi sahadan 1 puanla ayrılmak zorunda kaldı. Alınan bu sonuçlarla Tavşanlı Linyitspor 22 puandla haftayı 3’üncü kapatmış oldu.

TAVŞANLI DERBİSİ YAŞANDI

Bölgesel Amatör Lig 12’inci grupta mücadele eden Kütahya temsilcilerinden Tepecikspor ile Akıncılar ise karşı karşıya geldi. Tavşanlı Ada stadında oynanan karşılaşmada iki takımda kazanmak için büyük bir mücadele verdi. Tepecikspor maçın 35’inci dakikasında Yunus Emre Yavuz ile golü bularak 1-0 öne geçerken, ilk yarıda bu skorla tamamlandı. Maçın ikinci yarısında Tepecikspor farkı artırmak, Akıncılar ise beraberlik golü için büyük bir mücadele verdi. Herkes maç bu skorla bitecek derken 90+4’üncü dakikada Akıncılarspor’un eşitlik golü geldi. Muzaffer Kılıç’ın attığı golle bir puanı alan Akıncılarspor kendi adına önemli bir skorla ayrılmış oldu. Bu sonuçla birlikte Tepecikspor 8 puanla 12’inci, Akıncılarspor ise 18 puanla dördüncü sırada haftayı kapattı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *