TERK EDİLMİŞ HALDE BULUNDU

482

Yıldırım Beyazıt Mahallesi’ndeki iş yerinin sandalye ve demirlerin çalındığını fark eden vatandaş polis ekiplerine ihbarda bulundu. Ekiplerin çalışması sonucu plakasız araç çalıştı malzemelerle Osmangazi Mahallesi’ndeki boş arazide bulundu.

Yıldırım Beyazıt Mahallesinde bir işyerinden çalınan malzemelerin içinde olduğu kamyonet, polisin takibi sonucu terk edilmiş vaziyette bulundu. Plakasız aracın, düz kontak yöntemiyle çalıştırıldığı belirlenirken, polis şüphelileri yakalanması için çalışma başlattı

Olay, Yıldırım Beyazıt Mahallesindeki bir işyerinde meydana geldi. İşyerine ait sandalye ve demirlerin çalındığını fark eden vatandaş, durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri, yaptıkları çalışma sonucu plakasız aracı Osmangazi Mahallesi Adalet Sokakta boş arazide terk edilmiş vaziyette buldu. Yapılan incelemede aracın şase numarasının söküldüğü ve düz kontak yöntemiyle çalıştırıldığı tespit edildi. Araç, Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince emniyet otoparkına çektirilirken, şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

M. RIDVAN CEBECİOĞLU




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *