KUYUMCULAR VE SAATÇİLER 4. KEZ ‘BAŞKAN EĞCE’ DEDİ

325

Kütahya Kuyumcular ve Saatçiler Derneği başkanlık seçimlerinde Mevcut Başkan Ali Eğce, güven tazeledi. 4’ncü dönemde de oy birliği ile yeniden dernek başkanlığına seçilen Eğce, “Bundan sonra inşallah her şey daha güzel olacak hizmetlerimize tüm hızıyla devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı.

Kütahya Kuyumcular ve Saatçiler Derneğin başkanını seçti. 75 üyesi ile birlikte Kütahya’daki altın pırlanta saat ve takıcılarla birlikte geniş bir hizmet koluna hitap eden dernek seçimlere tek liste ile gitti.

EĞCE SEÇİME RAKİPSİZ GİRDİ

Rakipsiz çıktığı seçimlerde oyların tamamını alarak yeniden başkanlığa seçilen Ali Eğce, üyelerine seslendi. Başkanlığının 4. döneminde de hizmetlerine devam edeceklerini söyleyen Başkan Ali Eğce “3 dönem önce Başkan Kadir Oğulcan’dan devralmış olduğumuz başkanlığımızı 4 dönem olarak adaylığımızı tekrardan koyduk hayırlısıyla inşallah tekrardan başkan seçildik.” Dedi.

ÜYELER BELGELERİNİ ALDI

Bundan sonra meslektaşları ile birlikte müşterilerine daha iyi hizmet etmeye çalışacaklarının altını çizen Eğce, Dernek olarak mesleki yeterlilik ve daha birçok alanda çalışmalar yaptıklarını ifade etti. Bu kapsamda Ustalık-Kalfalık eğitimleri ve sınavları ile 35 meslek gurubu üyenin belgelerini aldığını açıklayan Eğce, “Şimdide pırlanta eğitimleri, altın eğitimleri ve müşterilerle diyalog eğitimleri olmak üzere eğitimler vereceğiz. Bundan sonra inşallah her şey daha güzel olacak 3 sene boyunca bu dönem görevi devraldık ve sürdüreceğiz.” İfadelerini kullandı.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *