‘SIRA BİTMEDEN MESAİ BİTMİYOR’

424

Kütahya Belediyesinde her gün halk günün yapıldığını belirten Belediye Başkanı Alim Işık, “Herhangi bir vatandaşımız benimle, daire müdürlerimizle ya da herhangi bir memur ile gelip istediği zaman görüşebiliyor.” İfadelerini kullandı. Işık, Kütahya Belediyesinde vatandaşın işi görülmeden mesainin bitmediğini de vurguladı

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, seçim vaatlerinden biri olana “Açık Kapı Belediyecilik” anlayışına dair açıklamalarda bulundu.

‘HER GELEN BENİMLE GÖRÜŞEBİLİR’

Kütahya Belediyesini açık kapı belediyecilik anlayışı ile yürüteceklerinin sözünü verdiklerini ifade eden Başkan Işık, “Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana Belediyemizin kapıları tüm vatandaşlarımıza açık. Randevu sistemimiz de var, randevu ile gelenler de var. Onun dışında herhangi bir vatandaşımız benimle ya da daire müdürlerimizle veya herhangi bir memur ile gelip istediği zaman görüşebiliyor.” İfadelerini kullandı.

‘KAPILAR KİMSE KALMAYINCA KAPANIR’

İş bitmeden mesainin de bitmediğine vurgu yapan Başkan Işık, “Akşamüzeri saat beş buçukta diyelim ki 5 kişi daha sırasını almış, kuyrukta bekliyor. Biz de o vatandaşın işi görülmeden mesai bitmiyor. Kapılar ancak sırada kimse kalmadığında kapanıyor. Fazla mesaiye kalındıysa da o kalan arkadaşlarımız mesailerini alıyorlar. Böyle bir sistemle hemen hemen her gün halk günü diyebileceğimiz bir açık kapı belediyeciliği anlayışını yaygınlaştırdık. İfadelerini kullandı. Işık, yoğun olsa da oluşturdukları sistemden belediye personelinin de vatandaşın da memnun olduğunu vurguladı.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *