HERKES SPORDA  BULUŞUYOR

627

Emet’te Belediye Sosyal Tesislerinde sosyal ve kültürel tesislerinden faydalanan vatandaşın ilgisi giderek artmaya devam ediyor. 7’den 70’e herkesin faydalandığı ve spor salonu sayesinde sağlıklı bir hayata sosyal tesislerde yakaladığını ifade eden vatandaşlar sosyalleşmek için detesislerde buluşuyor

  • Hanımlar Günde, Gençler Sporda Belediye Sosyal Tesislerinde Buluşuyor

Emet belediyesi sosyal ve kültürel tesislerinden faydalanan vatandaş sayısı her geçen gün artıyor.

Emet Belediyesince Hamam mahallesi, hamamlar mevkiinde bulunan Sosyal ve Kültürel tesislerinde bay bayan ve çocuklar olmak üzere toplumun her kesiminden vatandaşımız maksimum faydalanıyor.

Belediye futbol okulu ile 85 öğrencimize imkan sağlayan Emet belediyesi sosyal tesislerinde 30 yakın spor aletlerindende 70 den fazla bay bayan vatandaşımız yaralanarak spor yapıyor.Koşu bantları, ağırlık çalışmaları kondisyon aletleri ile sağlıklı yağam için vatandaşlar spor tesislerinden yararlanabiliyor.Futbol okulu ve sağlıklı spor yapma egzersiz programlarıda uzman ve belgeli teknik personel tarafından organize ediliyor.

Tesislerde bulunan bayanlar lokali ise bayanlarımızın çeşitli aktivitelerine ev sahipliği yapıyor.Haftanın 3 günü bayanlarımız gün,doğum , gezek vb etkinlikleir için lokal hizmetlerinden yararlanabilirken, lokalde bulunan kitaplıktanda faydalanıp,düzenlenen çeşitli konferanslarına da katılarak bilgilerini artırabiliyorlar. Belediyenin sosyal ve kültürel tesislerinde tesisler içi hizmetlerin ve spor aletlerinin artırılarka devam edeceğini ifade eden Emet belediye başkan yardımcısı Süleyman Sami Demirsöz;” Belediye başkanımız Hüseyin Doğan ın talimatları ile her geçen gün geliştirilen tesislerimizden yararlanan vatandaşarımızın sayısıda hızla artıyor. Her çocuk bir fidan projemizle yeni bebekleri olan ailelerimizin sevinçlerini paylaşıyor,bebeklerimizin ilk hediyelerini veriyoruz. Fidan dikim zamanlarında ise Doğan çocuklarımız için bu alanlara fidanlar dikilecek.Ayrıca önümüzdeki dönemlerde engelli ve yaşlı vatandaşlarımız için sosyal hizmetlerimize ayaklarına götürerek, ev temizliği,yaşlılarımıza evde traş imkanları sunmak, hamamlara getirilmeleri vb gibi projelerinizde hayata geçirilecek “dedi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *