OGM’DEN 2023’E 2023 FİDAN

385

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü, 2023 yılına girerken; 2023 vatandaşa 2023 fidan hediye etti. Kütahya Orman Bölge Müdürü Erdal Dingil; yeşilin ve fidan dikmenin öneminin anlaşıldığı bir yıl dileğinde bulundu.

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü; 2022 yılına veda ederken yine yeşil sevdası dedi ve bedelsiz fidan dağıtımı gerçekleştirdi. 2023 yılına girmeye bir gün kala 2023 adet fidan vatandaşlara yeni yıl hediyesi olarak takdim edildi.

Kütahya Sera AVM’de düzenlenen fidan dağıtım töreninde Kütahyalı vatandaşlara yeni yıl hediyesi olarak fidan dağıtıldı. Fidan dağıtım etkinliğinde, 7’den 70’e birçok vatandaş katıldı. Alıç, badem, karaçam, sedir ve ceviz fidanları geleceğe nefes olmak için vatandaşlarla buluştu.

‘YENİ YILDA YEŞİLİN

ÖNEMİ ANLAŞILSIN’

Kütahya Orman Bölge Müdürü Erdal Dingil; vatandaşların büyük ilgi gösterdiği fidan dağıtım etkinliğinin ağaç ve orman sevgisinin artırılmasına katkı sağlayacağını belirterek, yeşilin ve fidan dikmenin öneminin anlaşıldığı bir yıl temennisi ile yeni yılın sağlık ve mutluluk getirmesi dileklerinde bulundu.

Etkinliğe Kütahya Orman Bölge Müdürü Erdal Dingil, Kütahya Merkez İşletme Müdürü Ali Rıza Erdem, Orman İşletme Şefleri ve İşletme Müdürlüğü personeli katıldı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *