“ENGELSİZ” PASTA LEZZETİ

415

KSBÜ Engelsiz Yaşam Uygulama ve Araştırma Merkezini ziyaret eden çocuklar Rektör Prof. Dr. Vural Kavuncu ile pasta yaptı. KSBÜ’nün sosyal sorumluluk alanında sürekli faal olduğunun altını çizen Rektör Kavuncu, “Çocuklarımızla birlikte yaptığımız pasta çok lezzetliydi.”dedi.

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Engelsiz Yaşam Uygulama ve Araştırma Merkezinde sosyal etkinlik gerçekleşti. Bu kapsamda merkezi ziyaret eden çocuklar ve aileleriyle pasta yapıldı. Etkinlikte Rektör Prof. Dr. Vural Kavuncu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. M. Cem Algın ve Prof. Dr. Duygu Perçin Renders, Engelsiz Yaşam Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Emrah Afşar, Engelli Öğrenci Birim Koordinatörü Ali Osman Altınay, merkezde görevli akademisyen ve idari personeller, Biyonik Kulaklı İşitme Engelliler Spor Kulübü Derneği Başkanı Nimet Sarıkaya, KSBÜ öğrencileri ile çocuklar ve aileleri yer aldı.

SOSYAL SORUMLULUK

PROJELERİNDE AKTİFİZ

Rektör Prof. Dr. Vural Kavuncu, merkezi ziyaret eden çocuklar ve aileleriyle birlikte güzel vakit geçirdiklerini belirterek KSBÜ’nün sosyal sorumluluk alanında sürekli faal olduğunun altını çizdi. Merkez çalışanlarının sorumluluğunda gerçekleşen pasta etkinliği hakkında konuşan Rektör Kavuncu, “Çocuklarımızla birlikte yaptığımız pasta çok lezzetliydi. Emeklerine sağlık.” dedi.

Etkinlikle ilgili açıklama yapan merkez sorumluları ise, “Farklı tanı gruplarına sahip çocuklarımız ve ailelerinin katıldığı bu etkinlikte; çocukların hem vücut fonksiyonlarını desteklemek hem de alışveriş yapma, sosyalleşme gibi günlük yaşam becerilerini geliştirmek için pasta yapma etkinliği gerçekleştirildi. Biyonik Kulaklık Spor Kulübü Derneği’nin de katıldığı etkinlik Ergoterapi Bölümü personelleri ve öğrencileri tarafından gerçekleştirildi.” diye konuştu.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *