KÜTAHYALI GENÇLER FATİH’İN ŞEHRİNDE

352

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kütahya İl Temsilciliği, Türkiye İlahiyatlar Derneği (TÜİD) ile birlikte 2 gün süren İstanbul gezisi düzenledi.

Kütahya’dan 4 otobüsle İstanbul’a giden öğrenciler, ilk olarak Ayasofya-i Kebir Camii Şerif’inde sabah namazını kıldı. Öğrenciler Topkapı Sarayı ve Eminönü gezdi.

TÜRKİYE GENÇLİK VAKFI (TÜGVA) KÜTAHYA İL TEMSİLCİLİĞİ, TÜRKİYE İLAHİYATLAR DERNEĞİ (TÜİD) İLE BİRLİKTE 2 GÜN SÜREN İSTANBUL GEZİSİ DÜZENLEDİ. (HÜSEYİN EFE/KÜTAHYA-İHA) Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kütahya İl Temsilciliği, Türkiye İlahiyatlar Derneği (TÜİD) ile birlikte 2 gün süren İstanbul gezisi düzenledi.

Öğrenciler, Üsküdar Burhan Felek Salonu’nda bu yıl üçüncüsü düzenlenen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı “3. Uluslararası İlahiyat Gençlik Buluşması ve İlahiyat Yıldızları Ödül Töreni”ne katıldılar.

PROGRAMA KATILDILAR

Öğrenciler TÜGVA Genel Merkezi’ni ziyaret eden, vakfın faaliyetleriyle ilgili bilgiler aldı. Öğrenciler, AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, TUSAŞ Genel Müdürü Temel Kotil ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen’in konuşmacı olarak katıldığı TÜGVA İhtisas Akademi programına katıldılar.

‘ÇOK MUTLUYUZ’

İstanbul gezisi hakkında konuşan DPÜ İslami İlimler Fakültesi Temsilcisi Cemil Enes Gökdağ, gençlerle Fatih’in şehri İstanbul’a gitmelerinden, İstanbul’un manevi ikliminden nasiplenmelerinden ziyadesi ile mutlu olduklarını belirtti.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *