HASTANE VE  PTT İNŞAATI BAŞLADI SIRA DİĞERLERİNDE Mİ?

483

 Yarım yamalak halde kalan, çok dikkat çeken, çevresindeki esnafları endişelendiren, şehrin göbeğinde çok hareketli sevgi yolunda kötü bir görüntü sergileyen PTT binası ile Evliya Çelebi mahallesindeki şehir hastanesinin inşaatlarının yeniden başlatılmasına sevinenlerden biride ben oldum. Şehir hastanesi önemli olmasına rağmen PTT binasının durumu daha çok göze batıyor ve tepkilere neden oluyordu. Sevinmenin sebebi ise bundan sonra kimse bana neden yazmıyorsun diye sormayacak, serzenişte bulunmayacak. Daha önce bu inşaatlarla alakalı 1-2 yazı yazdığımı ve duyarlı olduğumu bilen kıymetli okurlarımın sitemlerini haklı buluyorum. Çünkü bizim görevimiz onların sesi soluğu olmak ve ilgililere duyurmak. Belki AK Partiler benim kadar sorulara muhatap olmamışlardır. İnşallah yakın zamanda Abdurrahman Paşa okulunun yarım kalan inşaatına başlanır. Devam eden adliye binamızın akıbeti bu inşatlara benzemez.

  Kimse işinin yarım kalmasını istemez hele hele iktidar hiç istemez. Çünkü iktidara eksi puan yazılıyor.  İnşaat malzemelerindeki artışlar doğal olarak maliyetlere de yansıdı . Halkımız bunları bilmesine rağmen onun için önemli olan göze hoş gelmeyen ve uzadıkça israfa yol açan durumlardır. Biz il merkezindeki bitmeyen inşaatları görüyoruz ama ilçelerde durum nedir gidip görmediğimiz bilmiyoruz. Eğer oralarda da böyle yarım inşaatlar varsa bu süreçte başlatılsa iyi olur. Ayrıca şehrin doğu aksında bir hastanenin kurulmasının sözü verilmişti orada bir gelişme var mı? Birde çok merak edilen bir konu daha var oda ek bina. Oranın geleceği hakkında bilgi verilirse esnaflar şimdiden başını çaresine bakarlar.

  Önemli yatırımlara kapı açan ihracatta rekor kıran bu şehre her şeyin en güzeli yakışır. El ve gönül birliğiyle bunu başarmanın temennisiyle sağlıcakla kalın bizimle kalın değerli GAZETE KIRKÜÇ okurları.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *