‘KİTAPLARLA DOST OLUN’

510

İl Millî Eğitim Müdürümüz Hasan Başyiğit, Doğalar ve Tepeköy İlkokulunu ziyaret etti. Doğalar İlkokulundaki öğrencilere kitaplarla her yaşta dost olmayı tavsiye eden Başyiğit, Tepeköy İlkokulundaki öğrencilere ise hayallerini sordu

İl Millî Eğitim Müdürümüz Hasan Başyiğit ve Temel Eğitim Şube Müdürü Mustafa Topuz, Doğalar İlkokulunu ziyaret edip öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerle sohbet edip kitap hediye eden Hasan Başyiğit, öğrencilere okumanın öneminden söz etti.

‘ÖĞRENME KAYNAĞINIZ KİTAPLAR OLSUN’

Öğrenmenin bir sınırının veya yaşının olmadığını ifade eden Başyiğit, insanoğlunun her yaşta bir şeyler öğrenebileceğini, en geniş kapsamlı öğrenme kaynağının ise kitaplar olduğunu belirtti ve kitaplarla her yaşta dost olmayı tavsiye etti. Okulda yer alan anasınıfını da ziyaret eden Başyiğit, öğretmenlerden okuldaki eğitim öğretimle ilgili bilgi aldı.

HAYALLERİNİ SORDU

İl Millî Eğitim Müdürümüz Hasan Başyiğit ve Temel Eğitim Şube Müdürü Mustafa Topuz, köy okulları ziyaretini Tepeköy İlkokulu ile devam ettirdi. Öğrencilerle ayrı ayrı sohbet ederek gelecekle ilgili hayallerini soran Millî Eğitim Müdürümüz Başyiğit, hayatlarının çocukluktaki bu güzel hayalleri kadar güzel olmasını temenni etti. Başyiğit, okulun ihtiyacı olan ve daha önceden bildirilen malzemeleri teslim etti.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *