SON PROVA EŞİTLİKLE BİTTİ

542

Belediye Kütahyaspor, Antalya kampında oynadığı son hazırlık maçında sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldı. Bu maçla birlikte kampı noktalayan Belediye Kütahayspor, Yomraspor maçı hazırlıklarına tesislerinde devam edecek

Belediye Kütahyaspor, Antalya kampında üçüncü hazırlık maçına çıktı. TFF 3. Lig 3. Grup takımlarından olan Efeler 09 SFK ile karşı karşıya gelen Belediye Kütahyaspor, sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldı. Belediye Kütahyaspor’un golünü Yusuf Atasoy kaydetti.

KAMPTA 3 MAÇ OYNADI

Belediye Kütahyaspor, Antalya kampı kapsamında toplam 3 hazırlık maçı oynadı. Yaklaşık 10 gün süren kamp kapsamında 3 hazırlık maçına çıktı. Belediye Kütahyaspor Tokat temsilcisi Erbaaspor ile oynadığı karşılaşmadan 3-1 galibiyetle ayrıldı. Belediye Kütahyaspor’un golleri Ali Kemal Özkan, Talha Mayhoş ve Enes Gök kaydetti. Belediye Kütahyaspor ikinci maçında ise Ofspor ile oynadı. İyi bir oyun ortaya koyan Belediye Kütahyaspor’da Ali Kemal Özkan ve Enes Gök attıkları golle takımlarının galibiyetinde önemli bir rol oynadılar. 2-0 biten maç sonrasında Belediye Kütahyaspor son maçını ise Aydın temsilcisi Efeler ile oynadı ve 1-1 berabere kaldı.

YOMRA MAÇINA HAZIRLANIYOR

Belediye Kütahyaspor ligin ilk haftasında oynayacağı Yomraspor maçının hazırlıklarında kendi tesislerinde devam edecek. Belediye Kütahyaspor daha sonra Yomra deplasmanına gidecek ve burada ikinci yarının ilk maçına çıkacak. Belediye Kütahyaspor’un ikinci yarıya galibiyetle başlaması bekleniyor.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *