13. ULUSLARARASI HİSARLI AHMET SEMPOZYUMU HAZİRAN’DA DÜZENLENECEK

342

13. Uluslararası Hisarlı Ahmet Sempozyumu, 8-11 Haziran 2023 tarihleri arasında Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi’nde düzenlenecek

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Devlet Konservatuarı Müdürü Prof. Dr. Uğur Türkmen ve Kütahya Güzel Sanatlar Derneği Başkanı Mustafa Kemal Altınsoy, “Kütahya Türkülerinin Babası” olarak bilinen ve yöreye ait birçok eseri derleyip Türk Halk Müziği’ne kazandıran Hisarlı Ahmet anısına bu yıl 13’üncüsü düzenlenecek olan Uluslararası Hisarlı Ahmet Sempozyumu ile ilgili fikir alışverişinde bulunmak üzere Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’ı makamında ziyaret etti.

‘ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPARIZ’

Hisarlı Ahmet’in kültürümüz ve şehir için çok önemli bir değer olduğunu ifade eden Başkan Işık, sempozyum için üzerlerine düşen görevi yerine getirmeye devam edeceklerini belirtti. Türkmen ve Altınsoy, Başkan Işık’a verdiği destek ve katkıları için teşekkürlerini iletti. 13. Uluslararası Hisarlı Ahmet Sempozyumu, 8-11 Haziran 2023 tarihleri arasında Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi’nde düzenlenecek.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *