‘UMUDUMUZ ARTIYOR’

496

Kütahya ilçelerinde kadın kolları örgütlenme çalışmalarının başarıyla geçtiğini ifade eden CHP Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Hatice Semerci, “CHP Kütahya’da birinci parti olarak çıkacak. Çünkü bu süreçte hangi kapıyı çaldıysak; açan herkes iktidardan rahatsız” ifadelerini kullandı

CHP Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Hatice Semerci Sevgi Yolu girişinde açılan CHP Standında basın açıklaması yaptı.

Kadın Kolları MYK ÜYESİ olarak Kütahya bulunduğu günden beri sürekli alanda olduklarını ifade eden Hatice Semerci, “13 ilçemizin 11 tanesinde kadın kolu örgütümüz yoktu. Kollarımızı sıvadık hep birlikte tek tek köyleri, ilçeleri gezerek önce üye sayımızı artırdık ve örgütlerimizi kurduk.” Dedi.

‘TIKIR TIKIR İŞLEYEN BİR SİSTEM KURDUK’

Daha sonra kadın kollarının daha da genişlemesi için sürekli ziyaretlerde bulunduklarını belirten Semerci, “Yeni kadın üyeler kazandık. Şu anda tüm ilçelerimizde tıkır tıkır işleyen bir kadın kollarımız var.” Dedi.

Aile destekleri Projesinin önemine dikkat çeken Semerci, tek tek kapıları çalarak projeyi anlattıklarını ve mutlaka geri dönüş aldıklarını dile getirdi. Semerci umutlarının her geçen gün arttığını söyledi.

‘HERKES İKTİDARDAN RAHATSIZ’

Son üç günlük süreçte merkezde çalışmalar yürüttüklerine değinen Semerci, “Biliyorsunuz seçim çok yaklaştı. Kütahya’da bu seçime hazır ve CHP Kütahya’da birinci parti olarak çıkacak. Çünkü biz tek tek kapıları çalıyoruz. Kapıları açan herkes kimi ekonomiden kimi işsizlikten farklı farklı sebeplerle mevcut iktidardan rahatsız olduklarını görüyoruz. İnsanlar iktidarın artık gitmesi gerektiğini söylüyor.” İfadelerini kullandı.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *