‘2023 PROJE SENESİ OLACAK’

543

Ilıca Harlek Termal Otel’de Kütahya’daki muhtarlarla bir araya gelen Başkan Işık, Cumhuriyetin 100’üncü yılı 2023’ün her zamankinden daha fazla önemli olduğunu vurgulayarak, bu senenin proje senesi olduğunu büyük projelerinin tamamının bu sene içerisinde hizmete gireceğini vurguladı.

Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, mahalle muhtarları ile Ilıca Harlek Termal Otel’de bir araya geldi. Başkan Işık, göreve geldiği süreçten günümüze kadar geçen süredeki çalışmaları ve önümüzdeki dönemde yapımına başlanacak projeler hakkında bilgiler verdi.

Mahalle muhtarlarının sorunlarını ve isteklerini her fırsatta dinleyen, taleplerini önemseyen, sorunlarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Ilıca Harlek Termal Otel’de tüm mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

‘BU YIL HER ZAMANKİNDEN DAHA ÖNEMLİ’

2023’ün Cumhuriyetimizin 100’üncü yılı olmasına dikkat çeken Prof. Dr. Alim Işık, bu yılın her zamankinden daha fazla önemli olduğunu vurgulayarak, bu senenin proje senesi olduğunu büyük projelerinin tamamının bu sene içerisinde hizmete gireceğini vurguladı.

Toplantının başında tüm muhtarlara, 2023 yılı ile ilgili iyi dileklerini ileten Başkan Işık bu senenin hayırlı olmasını dileyerek 2022 yılında mahallerimize yapılan yatırımlardan tek tek bahsederek ortak bir uyum içerisinde çalışmanın büyük öneminden bahsetti.

MUHTARLAR TEK TEK SÖZ ALDI

Mahalle muhtarları söz alarak, mahalleleriyle ilgili istek ve önerilerini ilk ağızdan Başkan Işık’a aktaran muhtarlar, böyle bir organizasyona ev sahipliğinden dolayı Kütahya Belediyesine ve Başkanımıza teşekkürlerini ilettiler.

Etkinlikte, Kütahya Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Mandal, Başkanı  Işık’a göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkürlerini sunarak günün anısına hediye takdiminde bulundu.

Başkan Işık, toplantıda yapım ihalesi tamamlanan ve yapımına başlanan projelerle birlikte diğer projelerin durumları hakkında muhtarlara yaptığı sunum ile bilgiler verdi.

Toplantı programına; MHP Kütahya Merkez İlçe Başkanı Ayhan Toy, Belediye Başkan Yardımcıları Murat Arık ve Ertuğrul Cevahir katıldı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *