ŞEHİR HASTANESİ’NE ULAŞIMDA YENİ BİR ALTERNATİF

325

Daha önce Şehir Hastanesi ile Millet Bahçesi arasına yol açan ve hastanenin önündeki Eken Paşa Caddesi’nin genişliğini 30 metreye çıkaran Kütahya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, şimdi de hastanenin güneyinde kalan bölgede Şair Ali Pesendi Caddesi’ne paralel yeni bir yol açıyor.

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Şehir Hastanesi bölgesinde Kütahya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin başlattığı yeni yol açımı çalışmalarını yerinde inceledi.

2022’DE REKOR KIRILDI

Ulaşım ve üst yapı imalatlarıyla 2022 yılında rekor kıran Kütahya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kullanıma açıldığında büyük bir yoğunluğun oluşacağı Şehir Hastanesi bölgesindeki yatırımlarını sürdürüyor. Daha önce Şehir Hastanesi ile Millet Bahçesi arasına yol açan ve hastanenin önündeki Eken Paşa Caddesi’nin genişliğini 30 metreye çıkararak asfaltlayan ekipler, şimdi de hastanenin güneyinde kalan bölgede Şair Ali Pesendi Caddesi’ne paralel yeni bir yol açıyor.

‘ŞEHRİN GELECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUZ’

Bölgede yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkan Prof. Dr. Alim Işık, şehrin geleceğini düşündüklerini ve çalışmaların bu yönde ilerlediğini söyledi. 2023 yılında yatırımların tüm hızıyla devam edeceğini belirten Başkan Işık, yeni yolun açılmasıyla vatandaşların Şehir Hastanesi’ne ulaşımda yeni bir alternatife kavuşmuş olacağını ifade etti.

Kütahya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, planlanan program ve ihtiyaçlar dahilinde çalışmalarını sürdürecek.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *