AİZANOİ ANTİK KENTİ’NİN TANITIMINA ÖZEL ÇOCUKLARIN ELİ DEĞDİ

353

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Engelsiz Yaşam Merkezinde, “Dünya Mirası Aizanoi” isimli seramik tasarım etkinliğine katılan Vali Ali Çelik özel çocuklaırn hazırladığı eserlere övgülere sunarak “Hepiniz çok değerlisiniz. Aizanoi Antik Kenti’mizin tanıtımına özel çocuklarımızın da eli değdi. Böyle bir etkinliğin parçası olmanızdan gurur duyuyorum” dedi

Özel çocuklar tarafından hazırlanan “Dünya Mirası Aizanoi” isimli seramik tasarım etkinliği, Vali Ali Çelik ve eşi Neziha Çelik’in katılımıyla Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi  (KSBÜ) Engelsiz Yaşam Merkezinde yapıldı.

“SİZLERLE BİRLİKTE AİZANOİ’Yİ

ÇOK DAHA İYİ TANITACAĞIZ”

Engelsiz Yaşam Merkezinin etkili fonksiyonundan dolayı Rektör Prof. Dr. Vural Kavuncu ve KSBÜ personeline teşekkür eden Vali Ali Çelik, hazırlanan sergi için özel çocukların değerli emeklerinin altını çizen, “Sizlerle birlikte Aizanoi’yi çok daha iyi tanıtacağız” ifadelerini kullandı.

‘HEPİNİZ ÇOK DEĞERLİSİNİZ’

Çocuklar, Vali Çelik’in konuşmalarının ardından eserlerini takdim ettiler. Vali Çelik eserlere büyük övgüler sunarak “Hepiniz çok değerlisiniz. Aizanoi Antik Kenti’mizin tanıtımına özel çocuklarımızın da eli değdi. Böyle bir etkinliğin parçası olmanızdan gurur duyuyorum. Dünya Mirası Aizanoi Seramik Tasarım Etkinliğinde emeği geçen çocuklarımıza, ailelerine, Biyonik Kulaklı İşitme Engelliler Derneği, Kütahya Özel Eğitim ve Down Sendromlular Derneği ve Sağlık Bilimleri Üniversitemize teşekkür ederim” diye konuştu.

“KSBÜ SİZİN EVİNİZ”

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Engelsiz Yaşam Merkezinde, “Dünya Mirası Aizanoi” isimli seramik tasarım etkinliği düzenlendi. Rektör Prof. Dr. Vural Kavuncu özel çocuklar ve aileleri için, “KSBÜ sizin eviniz.” dedi.

Yeni Rektörlük binasının birinci katında bulunan merkezde gerçekleşen etkinlikle ilgili konuşma yapan Rektör Kavuncu, “Bu merkezin kuruluşunda Sn. Valimizin çok etkisi var. Bizler de özel çocuklarımız ve aileleri için en iyi şekilde hizmet vermeye çalışıyoruz. Bugünkü aktivite Aizanoi ile ilgili. Aizanoi, Kütahya için büyük zenginlik. KSBÜ sizin eviniz” diyerek bir sonraki proje olan usta öğreticilikten kısaca bahsetti.

‘SAYIN VALİMİZİN ÇOK ETKİSİ VAR’

Aizanoi Antik Kenti’nin Kütahya için büyük zenginlik olduğunu ifade eden Rektör Kavuncu, “Bu merkezin kuruluşunda Sayın Valimizin çok etkisi var. Bizler de özel çocuklarımız ve aileleri için en iyi şekilde hizmet vermeye çalışıyoruz. Bugünkü aktivite Aizanoi ile ilgili. Aizanoi, Kütahya için büyük zenginlik. Sevgili kardeşlerim, emeğiniz için teşekkür ederiz” dedi.

Etkinliğe ev sahipliği yapmaktan duyduğu sevinci dile getiren Kavuncu, etkinliği düzenleyen Kütahya Biyonik Kulaklı İşitme Engelliler Derneği ve Kütahya Özel Eğitim ve Down Sendromlular Derneği ise destek olan tüm kurumlara teşekkürlerini dile getirdi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *