ŞİMŞEK, YİNE UZATMADA YIKILDI

492

Sahasında Amasyaspor’u konuk eden Belediye Kütahyaspor, Yomra maçında olduğu gibi uzatma dakikalarında yediği golle yine iki puan bıraktı. Maç sonunda büyük üzüntü yaşanırken, kadro yetersizliği bir kez daha gözler önüne serildi

Devre arasında beş oyuncuyla yollarını ayırdıktan sonra kadrosuna kattığı iki isimle de yol ayrımına giderek oldukça dar bir kadroyla Amasya’yı ağırlayan Belediye Kütahyaspor evinde yine Yomra deplasmanında olduğu gibi duraklama dakikalarında kalesinde gördüğü golle 1-1 berabere kaldı. Maçın ilk yarısında Belediye Kütahyaspor pozisyon üretmekte zorlanırken, kalesinde 3 önemli tehlike atlattı. İlk yarıda ki kötü oyun oynansa da verilen mücadele ikinci yarı adına umut oldu.

ŞİMŞEK GOLÜ BULDU

Karşılaşmanın ikinci yarısına Belediye Kütahyaspor teknik heyeti Yusuf-Enes değişikliği ile maça başladı. Enes’in oyuna girmesi ile hareketlenen Belediye Kütahyaspor rakip ceza sahası çevresinde daha fazla görünmeye başladı. 60’ıncı dakikada Bilal Şeflek-Özgür Kazan değişikliği de büyük etki yaptı. Maçın 68.Dakikasında Talha Mayhoş, Emrah’ın kazandırdığı frikikte etkili vurdu ancak kaleci Taylan harika bir kurtarışa imza attı. Kütahyalı olan ve 43 numaralı formayı giyen Taylan, bu kurtarışıyla alkış aldı. Dakikalar 70’i gösterdiğinde ise aranan gol geldi. Sahanın iyi isimlerinden Talha Mayhoş, Sol kanattan getirdiği topta harika bir orta yaptı. Oyuna yeni giren Özgür Kazan arka direkte topa dokundu ve Belediye Kütahyaspor 1-0 öne geçti. Golün gelmesi ile birlikte Amasyaspor beraberlik için yüklenmeye başladı. Hava toplarıyla üstünlük kurmaya çalışan Amasyaspor geride ise önemli açıklar verdi. Muhammed Enes net bir pozisyonda hatalı bir tercih yapınca önemli bir pozisyon geride kalırken,  Niyazi’nin getirdiği topu Ali Kemal uygun pozisyonda pas yerine kaleyi vurmayı denedi ve topu dışarıya attı. Kaçan iki net pozisyonun ardından ise Amasya’nın golü geldi. Bu golle birlikte herkes yıkılırken, maç 1-1 sona erdi.

ŞİMŞEK 6’INCI SIRADA

3. lig 1. Grupta 19. Hafta maçları geride kalırken Belediye Kütahyaspor 6’ıncı sırada kapattı. 32’i puanı bulunan Belediye Kütahyaspor, ikinci yarıda çıktığı iki maçtan da uzatma dakikalarında yediği gollerle 4 puan kaybetmiş oldu. Alınan bu sonuçlar büyük üzüntü oluştururken, liderle olan puan farkı da yeninden 11’e çıkmış oldu.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *