102 BİN 650 ÖĞRENCİ KARNE ALDI

514

Kütahya’da 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılının birinci yarıyılının tamamlayan zilin çalmasıyla 102 Bin 650 öğrenci karne heyecanı yaşadı. Turgut Özal İlkokulunda gerçekleştirilen karne törenine katılan Vali Yardımcısı Hasan Erkal, öğrencilere güzel bir ara tatil geçirmelerini diledi.

ÖĞRENCİLER KARNE HEYECANINI

PROTOKOLLE YAŞADI

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılının ilk dönemi tamamlandı. Yarıyıl tatiline giren öğrenciler, karnelerine kavuştu. Kütahya’da 102 Bin 650 öğrenci karne heyecanı yaşarken Turgut Özal İlkokulunda gerçekleştirilen karne töreni ile öğrencilerin bu heyecanına il protokolü de ortak oldu. Programa; Vali Yardımcısı Hasan Erkal, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal, İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb. Murat Kırbaç, İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit,  İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hamit İlker Çakmak, İl Genel Meclis Başkanı Musa Yılmaz, Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Vekili İsmail Çağlar Bayırcı katıldı.

GÜZEL BİR ARA TATİL GEÇİRİN

Öğrencilere karneleri, il protokolü ve öğretmenleri tarafından verildi. Öğrencileri tebrik eden Vali Yardımcısı Hasan Erkal, öğrencilere güzel bir ara tatil geçirmelerini ve dinlenmiş bir şekilde okullarına kavuşmalarını diledi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *