KAN BAĞIŞI YAŞAM UMUDU’

330

Türk Kızılar tarafından hayata geçirilen “Kan Dostum” kan bağışı kampanyası kapsamında Kütahya Adliyesinde kan bağışı kampanyası düzenlendi. Kan vermenin önemine değinen Kütahya Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Uzun, kan bağışının vatandaşlara yaşam umudu olduğunu vurguladı.

Kütahya Adliyesi ve Türk Kızılay Kütahya Kan Bağış Merkezi Müdürlüğü arasında gerçekleştirilen işbirliği ile Kütahya Adliyesinde kan bağışı kampanyası düzenlendi.

BAŞSAVCI UZUN’DAN

KANDOSTUM’A DESTEK

Kan vermenin önemine değinen Kütahya Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Uzun; “kan dostum” sloganıyla başlattığımız kan bağışı kampanyamızı Adliyemizde gerçekleştiriyoruz. Kızılay’ımızın Adliyemizde daha öncede yapmakta olduğu kan bağışı kampanyasına bugün de tüm desteğimizi veriyoruz. Bu kan bağışımızın vatandaşlarımıza yaşam umudu olduğunu değerlendirmekteyiz Bu sebeple tüm hakim, Cumhuriyet savcısı ve adliye personelini kan bağışında bulunmaya davet ediyor, Türk Kızılay’a teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

HUKUKÇULAR KAN VERDİ

Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Savaş Tek; “Bugün Kütahya Adliyesinde çalışanlarımızla, hakim ve savcılarımızla kampanyaya katkıda bulunduk. Umarım Türk Kızılay aracılığı ile yapılan bağışlar, toplum sağlığına katkı sağlar. Türk Kızılay’a ve personeline teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi

Kütahya Adliyesi Ana Bina zemin katında kurulan alanda gerçekleşen kampanyaya çok sayıda Cumhuriyet Savcısı, Hakim, Adliye personeli, avukat ve vatandaşlar katıldı.

BÜNYAMİN ÇAPGULAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *