ORTA SAHAYA İKİ TAKVİYE

649

Belediye Kütahyaspor, Batman Petrolspor’dan Berkant Şahin Kök ve Karacabey Belediyespor’dan Erdem Dikbasan’ı renklerine bağladı. İki orta saha oyuncusu ile gücüne güç katan Belediye Kütahyaspor transferlerle taraftarın yüzünü güldürdü

3.Lig 1. Grupta mücadelesini sürdüren Belediye Kütahyaspor, Berkant Şahin Kök ve Erdem Dikbasan’ı kadrosuna kattı.

Timur Kosovalı ve Samet Eker ile yollarını ayıran Belediye Kütahyaspor kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarına devam ediyor.

2.lig ekiplerinden Batman Petrolspor’dan merkez orta saha oyuncusu Berkant Şahin Kök ile 1.5 yıllığına anlaşmaya varıldı.

HÜCÜMCÜ YÖNÜYLE DİKKAT ÇEKİYOR

Ofansif yönü ile dikkat çeken Berkant Şahin Kök, 23 Nisan 1998’de Eskişehir doğdu. Eskişehirspor’da futbola başlayan Kök, Kayserispor’a transfer olduktan sonra Silivrispor ve Ankara Demirspor’da kiralık olarak forma giydi. Daha sonra Etimesgut Belediyespor’a transfer olan oyuncu, 2.5 sezon Batman Petrolspor’da forma giydi.

2.lig ekiplerinden Karacabey Belediyespor’dan orta saha oyuncusu Erdem Dikbasan ile sezon sonuna kadar anlaşan Belediye Kütahyaspor 22 yaşındaki ön liberoyu renklerine bağladı.

23 Kasım 2000 Gebze doğumlu Erdem Dikbasan, Kocaeli ekibi Beylikbağıspor’da futbola başladı ve Pendikspor, Gebzespor ile Darıca Gençlerbirliği formalarını giydi.

GENÇ FUTBOLCU PERFORMANSIYLA ALKIŞ ALMIŞTI

Darıca Gençlerbirliği forması altında yaptığı çıkışla Karacabey’e transfer olan genç oyuncu takımının özellikle kupa yolculuğunda deplasmanda Bandırmaspor’u 3-0, deplasmanda Giresunspor’u 5-0 eleyerek Sivasspor’a elendiği periyotta tüm bu maçlara ilk on birde başlamış ve performansıyla alkışlanmıştı.

Belediye Kütahyaspor Yönetim Kurulu’ndan yapılan açıklama ile “Berkant Şahin Kök ve Erdem Dikbasan’a hoş geldin diyerek formamız altında üstün başarılar dileriz.” Denildi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *