1-1 ERİYORUZ

604

Belediye Kütahyaspor, ikinci yarının üçüncü maçından da 1-1 beraberlikle ayrıldı. Belediye Kütahyaspor bu kez uzatmalarda golü kaydederek bir puanla en azından teselli buldu

Belediye Kütahyaspor ikinci yarıda puan kayıplarına aralıksız devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Ağrıspor deplasmanına giden Belediye Kütahyaspor, soğuk ve karlı havada sahada zaman zaman zor anlar yaşadı. Ev sahibi Ağrıspor baskılı başlarken, 19’uncu dakikada Ağrı adına gol geldi ve Kütahyaspor 1-0 geriye düştü. Zeminin de etkisi ile atak yapmakta zorlanan Belediye Kütahyaspor ilk yarıyı 1-0 geride kapattı.

GOL UZATMALARDA GELDİ 

Belediye Kütahyaspor’da teknik ekip ikinci yarının hemen başında oyuna müdahalede bulundu. Orda sahadan Niyazi Çolak’ın yerine Yusuf Atasoy’u alan Bekir Ozan Has, Yusuf’u bu kez ileri uçta görevlendirdi. İlk yarıya oranla daha iyi bir oyun ortaya koyan ve beraberlik golü arayan Belediye Kütahyaspor, rakibine ise kontra ataklar verdi. Rakibin hızlı hücumunda Erdinç’in müdahalesi sonrasında Ağrıspor penaltı kazandı. Bu penaltıyı soluna müthiş uzanan kalecimiz Hasan Sürmeli kornere çeldi. Kaçan penaltı sonrasında Belediye Kütahyaspor motive oldu. Emrah Bilal değişikliği ile daha üretken bir takıma döndü ve pozisyonlar buldu. Ağrı kalecisi Suphi skorun eşitlenmesine direnen isim oldu. 80’de Enes Gök ile inanılmaz bir gol daha kaçıran takımımız da Kütahyaspor, Bilal Şeflek ile golü buldu. 90+4’te gelen gol sonrasında Belediye Kütahyaspor bir puanla teselli bulmuş oldu.

ŞİMŞEK 6’INCI SIRADA KALDI

Belediye Kütahyaspor ikinci yarıda oynadığı 3 maçtan da 1-1 beraberlikle ayrılırken, tek fark son maçta uzatmalarda gülmesi oldu. İlk iki maçta da uzatmalarda üzülen Belediye Kütahyaspor bu kez Bilal ile golü bularak hanesine 1 puanı yazdırdı ve puanını 33 yaptı. Belediye Kütahyaspor hafta sonu sahasında Çatalcaspor ,ile karşı karşıya gelecek.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *