PERSONELLER SERTİFİKALARINI ALDI

389

Kütahya Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan işletmelerin personelleri, buhar kazanı yakmada iş sağlığı ve iş güvenliği hakkında bilgilendirildi. İki modülden oluşan eğitimi tamamlayan personeller, “Sanayi Tipi Buhar Kazanı Yakma Sertifikası” almaya hak kazandı.

Kütahya Organize Sanayi Bölgesi yatırımcılarının ve çalışanlarının kişisel gelişim, toplumsal farkındalık ve kariyer planlamalarına katkıda bulunmak amacıyla faaliyete geçirilen Kütahya OSB Akademi’de eğitimler tüm hızıyla devam ediyor.

OSB Akademi tarafından, Kütahya Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan işletmelerin buhar kazanlarını yakma konusunda görev alan personellere “Sanayi Tipi Buhar Kazanı Yakma” eğitimi düzenlendi. Düzenlenen eğitimde, Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Halk Eğitimi Merkezi tarafından yetkilendirilen eğitmen Kazım Pehlivan tarafından katılımcılara; buhar kazanı yakmada iş sağlığı ve iş güvenliği, buhar kazanı teknik detayları, yakma teknikleri ve dikkat edilecek hususlar aktarıldı.

İki modülden oluşan eğitimde, katılımcılar her iki modül için de yazılı sınav olarak, başarı sağlayan personeller T.C. Milli Eğitim Bakanlığı onaylı “Sanayi Tipi Buhar Kazanı Yakma Sertifikası” almaya hak kazandılar.

BÜNYAMİN ÇAPGULAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *