VEKİL GAZEL CEZAYİR’DE

399

Yurtdışında Türkiye adına önemli görevler üstlenmeye devam eden AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel, TBMM Başkanı Mustafa Şentop ile birlikte İslam İş Birliği Teşkilatı Parlamento Birliği’nin 17. Konferansı’na katılmak üzere gittiği Cezayir’de üst düzey temaslarda bulundu. 

TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kütahya Milletvekili İshak Gazel, Türkiye Büyük Milleti Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop ile birlikte İslam İş Birliği Teşkilatı Parlamento Birliği (İSİPAB) 17. Konferansı’na katılmak üzere Cezayir’e gitti.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanımız Prof. Dr. Mustafa Şentop ile birlikte Türkiye Büyükelçiliği’ni ziyaret ederek Büyükelçi Mahinur Özdemir Göktaş’ın misafiri olan Gazel, “Sayın Büyükelçimize misafirperverliği için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” Dedi.

Gazel, Cezayir’deki programları kapsamında Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop ile birlikte Pakistan Milli Meclis Başkan Yardımcısı Zahid Akram Durrani ve Kotdivuar Cumhuriyeti Ulusal Meclis Başkanı Adama Bictogo ile de görüştü.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *