‘KÜTAHYA GERİDE KALIYOR’

344

Gülçin Hizarcıoğlu ülke ekonomisinde illerde markalaşmanın çok önemli olduğuna vurgu yaparak “Kütahya’mızın markalaşma ve reklam çalışması konusunda geride kaldığına inanıyoruz” dedi. Hizarcıoğlu onlara görev verilmesi halinde “Kütahya’da dünya ekonomisine ticaretin her alanında damga vuracağız” diye konuştu.

‘GENÇLERE FARKLI BAKIYORUZ’

Türkiye Değişim Partisi Kütahya İl Başkanı Gülçin Hizarcıoğlu Karaman, Genel Başkanı Mustafa Sarıgül’ün sosyal medya paylaşımları ile Gençliğe bakış açısında farklı olduklarını ortaya koymaya çalıştığını aktardı. Hizarcıoğlu “Genel Başkanımız ‘Gençler, gençler, gençler’ diyerek bizleri de bu konuya yönlendirmiştir” ifadelerini kullandı.

‘ÇALIŞMALARIMIZ TAKDİR GÖRÜYOR’

Gülçin Hizarcıoğlu Karaman Türkiye Değişim Partisi mensubu olmaktan gurur duyduğunu belirterek “Partimizin Genel Başkanı Mustafa Sarıgül Beyefendi tarafından çalışmalarımızın takdir görmesi ve il teşkilatı olarak doğru yolda olduğumuzun belirtilmesi bizi daha da motive etti” dedi.

‘YERLİ VE MİLLİ ÇALIŞMALARI HER BÖLGEYE İNDİRGEYECEĞİZ’

Partinin en önemli ilkelerinden birinin Yerli ve Milli Politika, Yerli ve Milli Ekonomi Sistemi olduğunu vurgulayan Hizarcıoğlu, son günlerde sosyal medya hesaplarından Genel Başkan Mustafa Sarıgül’ün insansız hava araçlarının yanında yapmış olduğu bir konuşmaya değinerek “Bizler bu yerli ve milli çalışmaları her bölgeye indirgeyerek çalışmalarımıza devam etmek istiyoruz ”dedi.

‘TİCARETİN HER ALANINDA DAMGA VURACAĞIZ’

 Her ilde onlarca markanın oluşması ve bu markaların başta ülke ekonomisinde olmasını sonrada dünyaya açılması gerektiğinin ısrarla altını çizmek istediğini söyleyen Hizarcıoğlu “Kütahya’mızın maalesef geride kaldığını düşündüğümüz konuların birinde de bu markalaşma ve reklam çalışması olduğuna inanıyoruz. Bu konu hakkında da il genelindeki yerel işletmelerin desteklenmesi ve marka oluşumlarının tamamlanması adına yapmış olduğumuz çalışmaları vatandaşlarımızın bize görev vermesi halinde acil olarak işleme sokup 81 ilimiz ile dünya ekonomisine ticaretin her alanında damga vuracağız” şeklinde konuştu.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *