SEKTÖRÜN MODASINI BU STANT BELİRLİYOR

1126

GÜRAL PORSELEN AMBİENTE FUARINDA

Güral Porselen Ambiente Fuarı’nda Türkiye’yi temsil ediyor. Türkiye’nin üç yıldır üst üste ihracat şampiyonu olan Güral Porselen en yeni, en heyecan verici ürünlerini sergileyerek yine porselende modanın belirleyicisi oldu.

Güral Porselen, Almanya- Frankfurt’ta düzenlenen uluslararası dekorasyon, züccaciye ve hediyelik eşya fuarı Ambiente’de yerini aldı.

Türkiye’nin bu sene de ihracat şampiyonu olan Güral Porselen, Avrupa’nın en büyük sektör buluşmasında en yeni ürünlerini görücüye çıkardı.

GÜRAL AİLESİ BİZZAT KATILDI

İsmet Güral, Nesrin Güral, Harika Güral, Ali Güral,  Sami Güral ve Ceren Güral’ın da bizzat katıldıkları fuarın ilk gününde Güral Porselen standı dikkatleri topladı.

Türkiye’nin üç yıldır üst üste ihracat şampiyonu olan Güral Porselen, ülkemizi başarı ile temsil etme adına büyük özenle oluşturduğu standda; uzun Ar-Ge çalışmaları sonucunda tasarlanan en yeni, en heyecan verici ürünlerini sergileyerek yine porselende modanın belirleyicisi oldu. 

Açılışa katılan Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği (ÇCSİB) Başkanı Erdem Çenesiz, Güral Porselen standında İsmet Güral ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret ederek başarılar diledi.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *