ÜMİTLERİMİZ TEKRAR YEŞERDİ

590

İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz şubat ayı oturumunu gerçekleştirdi. Gündemine iklim krizini de alan Yılmaz, ocak ayında kış yaşamadığımızı belirterek “Birkaç gündür meydana gelen yağışlar ile ümitlerimiz tekrar yeşerdi” şeklinde konuştu.

İl genel meclisi şubat ayı ilk oturumu gerçekleştirildi İl Genel Meclisinin şubat ayı oturumları İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz Başkanlığında başladı.

Toplantı öncesi konuşan İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz yağışlar için büyük bir beklenti içerisinde olduğunu belirterek “Tüm dünya da olduğu gibi ülkemizde ve ilimizde iklimsel farklılıklar yaşıyoruz” dedi.

YOL, SU VE KANAL HİZMETLERİ

PROGRAMIMIZI ONAYLAYACAĞIZ

Yılmaz, kışın en yoğun olduğu ocak ayında kış yaşanmadığına vurgu yaparak “Birkaç gündür meydana gelen yağışlar ile ümitlerimiz tekrar yeşerdi. Rabbim şimdiye kadar alamadığımız yağışları inşallah şubat, mart, nisan aylarında nasip eder” ifadelerini kullandı. Şubat ayı hava tahminlerinin iyi olduğunu aktaran Yılmaz, şubat ayında bol yağış olacağının altını çizdi.

Toplantı içeriği hakkında bilgilendirmelerde bulunan Yılmaz Değerli arkadaşlar sizler yol ve su kanal hizmetleri konusunda ilçelerimizde yapacağımız öncelikli çalışmalar hakkında çalışma yaptınız. Bu 5 günlük toplantımızda da bu çalışmalarınızı 2023 yılı programı haline getireceğiz. Şubat ayı toplantılarının son gününde de bu yol, su ve kanal hizmetleri programımızı onaylayacağız” diye konuştu.

EKSİKLERİ

TAMAMLAYCAĞIZ

Geçtiğimiz aylarda kararını alınan iş makinalarının birçoğunun alımını gerçekleştirdiklerini söyleyen Yılmaz “İki veya 3 tane eksiğimiz kaldı onlarında bu ay içerisinde geleceğini düşünüyorum. Mart ayı toplantılarında da bu araçların tanıtımını yapabiliriz” dedi.

Yılmaz, son olarak merkez ilçe köylere ve diğer köylerde stabilize ve kumlama çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürdüklerini ifade etti. Konuşmanın ardından gündemdeki maddelerin görüşülüp karara bağlanmasının ardından İl Genel Meclisinin şubat ayı ilk toplantısı sona erdi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *