YEDİGÖLLER PROJESİ HIZLA YÜKSELİYOR

519

Üst yapı imalatlarının devam ettiği aydınlatma ekipmanlarının ve sosyal donatı alanlarının montajının devam ettiğini Yedigöller Rekreasyon Alanı’nda incelemelerde bulunan Başkan Işık, böylesine büyük ve kapsamlı bir alanı şehre kazandıracak olmanın onurunu ve gururunu yaşadıklarını söyledi.

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, üstyapı imalatlarının devam ettiği Yedigöller Rekreasyon Alanı’nda incelemelerde bulundu.

‘GURURU YAŞIYORUZ’

Her türlü sosyal ve kültürel etkinlikte kullanabilecek bir alanı şehre kazandırmak için çalışan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Yedigöller Rekreasyon Alanı’nda devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Üst yapı imalatlarının devam ettiği proje alanında aydınlatma ekipmanlarının ve sosyal donatı alanlarının montajı sürüyor. Projenin tamamlanması için sabırsızlandıklarını söyleyen Belediye Başkan Prof. Dr. Alim Işık, böylesine büyük ve kapsamlı bir alanı şehrimize kazandıracak olmanın onurunu ve gururunu yaşadıklarını söyledi.

Yedigöller Rekreasyon Alanı’nda; eğlence alanları, gezinti alanları, sportif alanlar, bisiklet parkurları, yürüme parkurları, restoran, trafik eğitim pisti, kafeterya, çocuk köyü, kuş köyü, piknik alanları, olta balıkçılığı gibi ihtiyaç duyulan her türlü sosyal aktivitenin yapılabileceği alanlar olacak.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *