‘DEPREMDEN ETKİLENEN HER ÖĞRENCİMİZE ULAŞACAĞIZ’

249

KSBÜ Senatosunun aldığı karar ile depremden etkilenen ve kayıt dondurmak isteyen öğrencilere birimlerce gerekli kolaylık sağlanacak. İkametlerinin bu bölgede olduğunu tespit ettikleri tüm öğrencilerine ulaşıp ihtiyaçlarını karşılayacaklarını ifade eden KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, “7/24 esaslı doğrudan beni arayabilirler.” Dedi

KSBÜ SENATOSU ACİLEN TOPLANDI

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve geniş bir çevreyi etkileyen büyük deprem nedeni ile 6 Şubat günü acilen toplanan Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Senatosu bazı kolaylaştırıcı kararlara imza attı.

Üniversite Senatosu’nda “Deprem bölgesindeki öğrencilere birimler aracılığı ile ulaşılarak durumları hakkında bilgi alınacak ve gerekli desteği vermek üzere hassasiyet gösterilecektir. Depremden etkilenen ve kayıt dondurmak isteyen öğrencilerimize birimlerce gerekli kolaylık sağlanacaktır.

GÖNÜLLÜ ÖĞRENCİLERE KOLAYLIK SAĞLANACAK

Deprem sebebi ile 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Kayıt Yenileme işlemlerini yapamayan öğrenciler için Kayıt Yenileme tarihi 24.02.2023 tarihine kadar uzatılmıştır. Deprem bölgesinde gönüllü olarak çalışmak üzere gitmek isteyen öğrenci ve personellerimize mevzuat dahilinde gerekli kolaylık sağlanacaktır” Kararları alındı.

REKTÖR VURAL KAVUNCU: ‘7/24 DİREKT BENİ ARAYABİLİRLER’

Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, “İkametleri bu bölgede olduğunu tespit ettiğimiz öğrencilerimizin hepsine ulaşacak, ihtiyaçlarını öğreneceğiz. Bir şekilde tespit edemediğimiz ya da ulaşamadığımız öğrencimiz, idari ya da akademik personelimiz olursa kendilerinin bize ulaşmalarını bekliyoruz. 7/24 esaslı doğrudan beni arayabilirler.” İfadelerini kullandı.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *