ÖĞRENCİLER CANLA BAŞLA ÇALIŞTI

305

KSBÜ ailesinden ilk saatlerde deprem bölgesindeki afetzedelere gönderilmek üzere yardım malzemeler gelmeye başladığını ifade eden KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, destekte bulunmak isteyenler için malzeme listesini de paylaştı.

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) personel ve öğrencileri afetzedelere gönderilmek üzere yardım malzemeleri toplandı. Toplanan malzemeler deprem bölgelerindeki vatandaşlara gönderilmek üzere canla başla hazırlandı.

DEPREMZEDELER İÇİN NELER GEREKLİ?

Personel ve öğrencilerden ilk saatlerde deprem bölgesindeki afetzedelere gönderilmek üzere yardım malzemeler gelmeye başladığını ifade eden Rektör Prof. Dr. Vural Kavuncu, “Öğrencilerimiz ve personellerimiz canla başla çalışıyor, malzemeleri ayrı bir şekilde paketliyorlar. Bu yardımları birkaç gün içinde Valilik Koordinasyon Merkezine teslim edeceğimiz için destekte bulunmak isteyenler için listeyi tekrar yayınlıyorum. Eldiven, Mont, Bot, Bere, Çocuklar İçin Mont ve Kışlık Kıyafet, Tüplü Katalitik Soba, Tüp, Yatak, Battaniye, Powerbank, Gıda Kolisi (konserve), Çocuk Bezi, Çocuk Maması, Kadın Pedi, Temizlik Hijyen Malzemesi, Yağmurluk, Çizme.” Dedi.

Rektör Kavuncu, malzemelerin Rektörlük Engelsiz Yaşam Merkezine teslim edilileceğini ifade ederek Sorumlu Personel  Şube Müdürü Ali Osman Altınay’a “05303488488” nolu numaradan ulaşılabileceğini vurguladı.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *