OYUNCAKLAR MİNİK DEPREMZEDELERE GİTTİ: “ÜZÜLMEYİN YANINIZDAYIZ”

352

Kütahya Belediyesinin başlattığı yardım kampanyasına minikler de oyuncaklarla destek oldu. Kütahyalı çocukların depremzede çocuklara iletilmesi için oyuncakların üzerine yazığı notlar, çizdiği resimler ise duygusal anlar yaşattı

Yaşanan büyük deprem felaketi sonrasında yardımların çığ gibi büyüdüğü bir ortamda koca yürekli miniklerimiz de depremzede kardeşlerine en sevdikleri oyuncakları göndererek destek oluyorlar.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki deprem toplumumuzu derinden etkiledi. Deprem bölgesine ulaştırılmak üzere Kütahya Belediyesinin başlattığı kampanyaya yardımlar çığ gibi büyüyor.

MİNİK YÜREKLERDEN KARDEŞLERİNE MORAL NOTU

Kimi vatandaşımız sırtındaki paltosunu çıkartıp verdi, kimisi de evindeki kumbarasını getirdi. Bu arada depremin sessiz duaları olan çocuklarımız da deprem bölgesindeki kardeşlerini unutmadı. Depremzede kardeşleri için kendilerinin en değer verdikleri oyuncaklarını Kütahya Belediyesine ulaştırarak deprem bölgesine iletilmesini talep ettiler. Üzerlerine yazdıkları kısa kısa notlarla kardeşlerine selam gönderen Kütahyalı koca yürekli minikler, bu davranışları ile hepimizin ortak acısına bir nebze de olsun su serpiyor.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *