7. ULAŞIM DESTEK ARACI AFET BÖLGESİNDE

242

Kütahya Belediyesi 7’inci Ulaşım Destek Aracı da içinde teknik destek cihazları ile birlikte afat bölgesine gönderildi.

Kütahya Belediyesi yapılan yardımların dışında, teknik personelin ağırlıkta olduğu 7’inci Ulaşım Destek Aracını deprem bölgesine gönderdi. Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, deprem bölgesine yardım elinin artarak devam ettiğini ifade etti.

Afet bölgesine yapılan gıda, ısınma ve kıyafet yardımlarının yanında Kütahya Belediyesi, teknik ekibin ağırlıkta olduğu Ulaşım Destek Araçlarını da göndermeye devam ediyor. 7’inci Ulaşım Destek Aracını dualarla bölgeye gönderdiklerini söyleyen Belediye Başkan Prof. Dr. Alim Işık, Kahramanmaraş merkezli ve birçok ilimizi etkileyen deprem bölgesine yardım elinin Türkiye’nin her tarafından uzandığını ve yardımların devam ettiğini belirtti.

DESTEK PERSONEL YOLA ÇIKTI

Başkan Işık; “Kütahya Belediyemizden de özellikle Kütahyalı hemşehrilerimizin belediyemize teslim ettiği yardım malzemelerini paketleyip tırlarla bölgeye sevk ediyoruz. Bunun dışında Kütahya Belediyemizde teknik özelliği ağırlıkta olmak üzere gönüllülerimizin de bulunduğu destek personelimizi yine bölgeye, Hatay, Kahramanmaraş, Adıyaman, Malatya ve Gaziantep illerimiz başta olmak üzere sevk ediyoruz. Şu anda 7’inci Ulaşım Destek Aracını ve ekibimizi bölgeye uğurluyoruz. Dualarla kendilerine yol selametliği diledik. Sağ salim gidip gelsinler. Rabbim bir daha bu acıları yaşatmasın” dedi.

Belediye Başkan Yardımcımız Abdullah Damcı, herkesin yardımlarının önemli olduğunu ifade ederek, vefat edenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa ve deprem bölgesindeki vatandaşlara da sabır diledi. 




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *