ORMAN BÖLGESİ MÜDÜRLÜĞÜ 3. EKİBİ DE YOLLADI

391

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü ORKUT ekibinden sonra 3. ekibi de depremin yaralarını sarmak üzere yola çıkardı.

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü tarafından arama kurtarma çalışmalarına yardım etmek için deprem bölgesine 20 pick-up, 5 teknik eleman, 20 Orman Muhafaza Memuru, 20 Şoför ve 35 İşçi gönderildi.

KÜTAHYA OBM DEPREM BÖLGESİNE ÜÇÜNCÜ EKİBİNİ YOLA ÇIKARDI (HÜSEYİN EFE/KÜTAHYA-İHA) Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü ORKUT ekibinden sonra 3. ekibi de depremin yaralarını sarmak üzere yola çıkardı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü,” Orman Bölge Müdürlüğü olarak bugüne kadar deprem bölgesine 7 treyler, 33 pick-up, 4 su ikmal aracı, 5 ekskavatör, 1 mini ekskavatör, 4 kazıcı yükleyici, 2 kamyon, 1 minibüs, 1 su tankeri olmak üzere 58 araç gönderildi. 9 teknik eleman, 21 Orman Muhafaza Memuru 54 şoför, 66 işçi olmak üzere toplam 150 personelimiz deprem bölgesinde depremzede vatandaşlara yardım edebilmek için mücadele veriyor. Deprem bölgesine bir an önce ulaşmak ve canla-başla mücadele etmek için deprem bölgesine doğru yola çıkan ekiplerimize kolaylıklar diliyoruz” ifadelerine yer verildi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *