DEPREM BÖLGESİNE YAVRU VATAN KIBRIS’TAN YARDIM ELİ: PASHA GRUP GÖNÜLLERİ KAZANDI

357

MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş’ın ailesinin sahibi olduğu PASHA GROUP deprem bölgesine 4 tır ve 3 kamyon yardım malzemesi taşıyarak Yavru Vatan Kıbrıs’tan yardım elini uzattı. Bir maaşını afetzedelere bağışlayan Milletvekili Erbaş’ın “Hatay’a 1000 Adet Kütahya Konteyner Kent” projesine de destek vermesi bekleniyor.

DÜNYA TEK YÜREK

Kahramanmaraş’ta meydana gelen “Asrın felaketi” olarak nitelendirilen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerden sonra yaraların en kısa sürede sarılması için tüm dünya tek yürek oldu. Yavru vatan Kıbrıs’ta faaliyet gösteren MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş’ın ailesinin sahibi olduğu PASHA GROUP deprem bölgesine 4 tır ve 3 kamyon yardım malzemesi göndererek bir kez daha gönülleri kazandı.

YARDIM TIRLARINI ULAŞTIRDI

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde faaliyet gösteren PASHA GROUP, Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve on ilde büyük hasara neden olan deprem sonrası, depremzedelerin yaralarını bir nebze olsun sarmak adına bölgeye birçok yardım tırı ulaştırdı. MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş’ın ailesinin sahibi olduğu PASHA GROUP’un deprem bölgesinde bulunan koordinasyon görevlilerin ihtiyaç bilgileri doğrultusunda 3 Tır Battaniye, 1 Tır Kadın ve Çocuk Hijyen Seti, 2 Kamyon Ayakkabı, Mont ve İç Giyim, 1 Kamyon kuru gıda ve 1 Kamyon Tüp gönderdiği öğrenildi.

VEKİL ERBAŞ KUTSO KAMPANYASINA DESTEK VERECEK

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin öneresi ile bir maaşını afetzedelere bağışlayan MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş’ın ayrıca Kütahya Valiliği himayelerinde Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından başlatılan “ Hatay’a 1000 Adet Kütahya Konteyner Kent” projesine de destek vermesi bekleniyor.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *