KYK YURLARINDA KALAN ÖĞRENCİLER DİKKAT!

306

Gençlik Spor İl Müdürlüğü, depremzedelerin barınma ihtiyacını karşılayacak KYK yurtlarında kalan öğrencilerden en kısa zamanda yurtlara gelerek veya bir yakınları aracığıyla eşyalarını almalarını istedi. Çeşitli nedenlerle yurda gelemeyecek durumda olan öğrencilerin eşyaları, yurt idaresi tarafından muhafaza edilecek

Tüm yurttaki KYK Yurtlarına depremzedelerin yerleştirilmesi kararının ardından Gençlik Spor İl Müdürlüğü bir açıklama yayınladı.

EN KISA ZAMANDA EŞYALARINI ALMALARI GEREK

Ülkemizin bu zor günlerinde afetzede vatandaşlara yurtların açılacağı belirtilirken öğrencilere mümkün olan en kısa zamanda yurtlara gelerek veya bir yakınları aracığıyla eşyalarınızı almaları istendi.

Çeşitli nedenlerle yurda gelemeyecek durumda olan öğrencilerin eşyalarının yurt idaresi tarafından güvenli bir şekilde muhafaza edileceğini dikkat çekildi.

NÖBETÇİ YURTLAR AÇIK OLACAK

Açıklamada “Nöbetçi yurtlarımızda kalabilecek öğrencilerimiz; GSB yurtlarımızda kalmakta olup ailesi deprem bölgesinde ikamet eden öğrenciler, GSB yurtlarımızda kalmakta olan yabancı uyruklu öğrenciler, Tıp fakültesi 4.,5. ve 6. sınıf öğrencileri, diş hekimliği 4. ve 5. sınıf öğrencileri, hemşirelik fakültesi 4. sınıf öğrencileri, Belgelendirmek kaydıyla zorunlu staja devam eden öğrenciler, Devlet koruması altında olan öğrenciler. Desteğiniz ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *