UMUTLAR HİÇ TÜKENMEDİ

314

Tavşanlı Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ne bağlı ekipler 7 yaşındaki Asya’yı göçük altından çıkarmıştı. Tavşanlı Belediye Başkanı umutlarını hep diri tuttukarını belirterek “Bir kişiye daha ulaşabilmek işin var gücüyle çalışan tüm ekiplerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Hatay’da arama kurtarma faaliyetlerine katılan Tavşanlı Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz, Cuma günü depremden 95 saat sonra 7 yaşındaki Asya’yı göçük altından çıkarmıştı.

Personelimizin de arasında bulunduğu kurtarma ekibi bugün de yine Hatay’da tam 151 saat sonra bir kız çocuğunu da bulunduğu apartman enkazından canlı olarak çıkardı. Belediye Başkanı Mustafa Güler, kurtarma çalışmalarında canla başla mücadele eden İtfaiye ekibine teşekkür ederek, “Deprem bölgesinde bir kişiye daha ulaşabilmek işin var gücüyle çalışan tüm ekiplerimize şükranlarımı sunuyorum. Umudumuzu hep diri tutuyoruz. Allah deprem bölgesinde görev yapan tüm görevli kardeşlerimize güç kuvvet versin. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Enkazdan çıkan yaralı kardeşlerimize de Cenab-ı Allah şifa versin inşallah” dedi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *