‘HEP BİRLİKTE AŞACAĞIZ’

383

10 İlimizi etkileyen 2 büyük depremi ülkece acı bir şekilde yaşadığımızı ifade eden AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, “Devlet Millet ele ele verip bu afetin üstesinden geleceğiz.” Dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, Hatay bölgesindeki depremzede vatandaşlara yardım malzemesi ulaştırmak için faaliyetlerinin devam ettiğini belirtti.

10 İlimizi etkileyen 2 büyük depremi ülkece acı bir şekilde yaşadığımızı ifade eden Önsay, tüm memleket hızlı bir şekilde topyekün yardım seferberliği başlattığını vurguladı.

Önsay, AK Parti Kütahya İl Teşkilatı olarak ilçelerle birlikte depremin ilk saatlerinden itibaren hem bölgeye yardım ekibi gönderdiklerini hem de Kütahya’da toplanan yardımların teşkilatta koordinasyonunu sağlayarak bölgeye intikalini gerçekleştirdiklerini açıkladı.

Kütahya’dan bölgeye gelen malzemelerin koordinesini gerçekleştirip, depodan, vatandaşlara ulaştırılmak üzere yine Kütahya’dan gelen gönüllü araçlarla dağıtıma çıkartıldığını ifade eden Önsay, “Ele ele verip tüm teşkilatlarımızla, bu afetin üstesinden geleceğiz.” Dedi.

Deprem bölgesine ilk gidip geri dönen gençlik kolları ekibimizin yerine, bölgeye yeni Gençlik Kolları ekibini uğurladıklarını belirten Önsay, bölgedeki, gıda dağıtımı, çadır kurulumu gibi alanlarda çalışma yapan ekibin aralıksız olarak bölgedeki faaliyetlerine devam edeceğini söyledi.

Bu acı süreci Elele hep birlikte aşacağımıza dair inancının tam olduğunu ifade eden Önsay, vefat edenlere Allah’tan Rahmet, yaralı vatandaşlara acil şifalar diledi.

BÜNYAMİN ÇAPGULAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *